Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő túlesni ezen ?
Volt egy ,, kapcsolatom " az egyik munkatársammal. Ő házas én pedig nem. Sosem altatott, hogy elválna a férjétől, én pedig mindig tudtam ezt. Ezt tiszteletben tartva voltam az élete része. Sajnos rengeteget hazudtam neki, mivel ha valami latasmodunk nem egyezett akkor általában eltavolodott tőlem. Szó szerint. Ha valamiben nem ertettunk egyet akkor konstatálta, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak. Ilyen 1 lépés előre 2 hátra effektus. Ez miatt sokszor inkább tagadtam dolgokat, hogy otthon vagyok közben pedig máshol voltam de tudtam, hogy neki az nem pálya ezért nem mondtam el. Vagy rossz szokásaim titkoltam.
Sajnos ezek kiderültek és amiért hazudtam teljesen megszakított velem mindent. Nem szól hozzám, bunkó és kimért. A munkahelyen találkozunk csak. Én mindenhonnan tiltottam dacból és ezért is haragszik...
Nekem nagyon hiányzik de hülyének érzem magam.. utólag rajottem sose kellettem valószínű neki.. mikor múlik ez el ? Megorulok ...
1.. :D
Micsoda elmés meglátás kérdező, hogy "utólag rajottem sose kellettem valószínű neki"! :D Hát fent írtad, hogy házas, és nem is tervezett válni, és te felfogtad. Akkor most mi esik utólag le? Az elején is tiszta volt a szitu.
És még te siránkozol, hogy jaj jaj teljesen megszakította veled a kapcsolatot. Hát házas, ember.... az elejétől fogva csak használt téged, és még a véleményedet is lenézte, valszeg valami dominanciajátékot űzött ami élvezett. Mégis mit gondoltál?? Ilyen egy egészséges, érett jellem? Szólok: nem.
Lehet, hogy majd 2 év mulva enyhül... honnan tudjuk? Menj el pszichológushoz, és beszéld meg vele, hogy miért szabotálod annak lehetőségét, hogy szeretetteli kapcsolatban lehess.
"de tudtam, hogy neki az nem pálya ezért nem mondtam el. Vagy rossz szokásaim titkoltam."
Már bocs, de ki nem szarja le, hogy egy félrekufircolónak mi pàlya és mi nem?Ez nem volt párkapcsolat, csak egy ideig tartó szexuális kapcsolat titokban. Nem voltatok kizárólag egymás felé elköteleződve, csak dugtatok. Te szabad vagy, ő nem, és nem is volt szándékában ezen változtatni. Így nem volt joga követelőzni.
Szedd össze a tökeidet, aztán lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!