Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet túlesni a gyötrődésen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlesni a gyötrődésen?

Figyelt kérdés
hogy tudod elfelejteni a volt párodat? normális az, h már 4 hónapja szenvedek miatta, h ennyi idő után is elkap a sirás? emésztenek a dolgok, nem tudok túljutni rajta...főleg, h nem vagyunk jóban, nem tudom, mit gondol rólam, nem tudom, milyen emlékei vannak rólam, hogy maradtam meg a szívében... vannak napok, mikor lefoglal a társaság, de a hétvégék olyan nehezek, és eltörik a mécses...éreztétek már úgy hónapokig, h ennek sosem lesz vége, és csak gyötrődtök hosszú hoszú ideig?
2009. márc. 29. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
velem kicsit több mint egy hónapja szakított a volt barátom...pedig azt hittem minden rendben volt,de kiderült h ő már nem úgy szeret.. mi sem beszélünk azóta(bár ennek is megvan az oka) dee én nem hagyom magam hogy rajta gondolkozzak.. iylenkor kell a figyelemelterelés,menj el a barátaiddal szórakozni,dumálni,vhova,nézz meg másokat a másik nemből! a lényeg h tereld el a figyelmedet,és midnenekelőtt akard hogy elfelejtsd!!
2009. márc. 29. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?meddig voltatok együtt?
2009. márc. 29. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
ja, pont 3 hete tortent, azota nem beszelunk, az elso het boges volt, mostanaban az segit, hogy kibeszelem magambol, vannak hala Istennek, akik meghallgassanak, neha orakat is kepes vagyok rola beszelni, aztan elhitetem magammal, hogy nem erdemelt meg, jobb ez igy. 2 ev utan szakitottunk, sok dolog kozrejatszott. A hetvegek a legrosszabbak, ilyenkor sok emlek elojon, mert egyutt eltunk 9 honapot. De azt tudom mondani, ahogy telik az ido, egyre jobb, bar a legnagyobb dolog, hogy en sem tudom, hogy gondol ram, gondol e egyaltalan. Probald lefoglalni magad, suli, munka stb.
2009. márc. 29. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Az idő most a legjobb orvosság neked!!Ne emészd magad mert az csak rosszabblesz!
2009. márc. 29. 19:45
 5/8 anonim válasza:
Ha nem beszéltek, sokkal nehezebb lesz elfelejteni. Miért nem beszéltek amúgy?
2009. márc. 29. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
én olyan nő vagyok, akinek nem mindegy, h kivel meg hány partnerrel van.. ragaszkodó vagyok, és ha megszeretek valakit, nehezen felejtem. az előző és egyben első barátomat is nehezen felejtettem, csak akkor nyugodtam meg teljes mértékben, amikor 3 év után új barátom lett, nemsokra rá meg szakitottak a barátnőjével (aki mellesleg régen az én egyik legjobb barátnőm volt)...néha azt hiszem, h nem is akarom elfelejteni (a mostanit), vagyis én akarom, h eszembe jusson, mert jó rá gondolni és arra, h együtt vagyunk, de aztán felébredek... elég keményen ráment az egészségem, az elején midnenféle megfázás elkapott, ami előtte 3évig nem,gyomoridegem volt,gyomorfekély, aztán nyugtatóznom kellett, a munkahelyemen rosszul lettem, összeestem, a mai napig rosszul alszom, reggel erős szivdobogásra, és persze midnenféle rossz gondolatokkal ébredek, eleve nem voltam tulsulyos, és nagyon lefogytam, ezért vitaminokat szedtem minden formában (zöldégek, gyümölcs, tabletta, por, aztán szuri fenékbe, vénába). azért nem beszélünk, mert ő még nem tud haverkodni állitása szerint, nekem is könnyebb lenne, ha beszélnénk, mert bár ő is megbántott engem, nem tudok haragudni, nem csak rá, nekem az lenne a legfontosabb, h felnőtt emberek módjára tudjunk kapcsolatban maradni. 25 éves vagyok. és talán tul lelkiismeretes ..
2009. márc. 29. 20:45
 7/8 anonim válasza:
Én éppen ebben a helyzetben vagyok..És pont most van négy hónapja nekem is, sőt, mi sem vagyunk jóban.Ha igazán szereted őt,akkor ne add fel,én pl.próbálom neki bebizonyítani,hogy nagyon szeretem őt,bár...eddig semmi reakció részéről.Ha más nem,legalább tudom,hogy én mindent megtettem,s ha feladom,akkor is:örülök,hogy szerethettem őt!Szerettel gondolj a kapcsolatotokra
2009. márc. 30. 02:34
 8/8 A kérdező kommentje:
én szeretettel gondolok, csak attól félek, ő nem...nameg, neki már van másik barátnője... és most ő neki a tökéletes!... de nem adom fel, nem fogok az agyára menni, majd ha egyszer újra találkozunk, elcsábítom megint! :) csak az álmaim, a gondolataim gyötörnek, és már kikészít! :/
2009. ápr. 3. 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!