Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 60+os férfi miattam hagyja ott a felesègèt akkor ezèrt èn a pokolra jutok és mindenki utálni fog? Vagy azért van aki megèrt?
Figyelt kérdés
Kisvàrosban èlünk ráadásul mindhárman , kicsit faramuci a helyzet és nemtudom mit kellene tennem. Mindneki támad mert én fiatalabb vagyok jóval.2023. szept. 27. 12:56
31/34 anonim válasza:
Én megértelek,sz@rd le màsok véleményét,légy boldog egyszer élsz...40+f
32/34 anonim válasza:
22, de eddig amítva volt, hiszen nem mondta neki hogy csak elvannak de már nem szereti. Magyarán amíg nincs ló jó a szamár is. Az meg külön szép hogy a házból is kitennétek rögtön, gondolom hogy minél előbb odacuccolj.
33/34 anonim válasza:
Felnőtt emberek, saját döntésekkel és következményekkel.
34/34 A kérdező kommentje:
32. Ha a hàz nem az övè, hanem a pàromè akkor nyilvánvaló, hogy kinek kell mennie.
2023. szept. 28. 06:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!