Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hozol könnyen nagy döntéseket?
Nekem nagyon nehéz, mert sosem számított otthon a szavam és az érzéseim. Persze meghallgatták de ennyi, nem érezték át.
Ezért mindig sodródok,és már lassan nem tudom ki és mi vagyok, mit szeretek.
A döntésnél legyen az bármilyen nem merem meglépni az érzéseim szerintit.
Nagy döntéseken többet töprengem, alszom rá, de napokon belül képes vagyok döntést hozni.
Árral viszont sose sodródom, mindig megválogattam a barátaim, programokat amin részt veszek és a karrier utam is.
Tudom hogy mit szeretek, viszont nincs ellenemre időnként valami újat kipróbálni, ami érdekesen hangzik. Ettől lesz tartalmas az élet!
Az én véleményem sem számított otthon semmit szinte sosem, ennek ellenére képes vagyok nagy döntéseket akár perceken belül is meghozni.
A kisebb döntésekkel viszont rendszeresen bajban vagyok :D
Régen nagyon nehezen ment és rengeteg dolgot köszönhetek az akkori döntésképtelenségemnek.
Nem tudom melyik hangszert válasszam? Mára kb 5 hangszeren játszom.
Nem tudom sportoljak, vagy zenéljek? Csinálom mindkettőt
Nem tudom milyen nyelvet tanuljak? Most tanulom a negyedik idegen nyelvet (az első háromból van B2-C1 nyelvvizsgám)
Ugyanez volt a változtatással. Nem akartam úgy dönteni, hogy egyik hobbim fontosabb, vagy nem akartam/mertem lecserélni, szerettem a tanárt/edzőt. Ennek eredménye az lett, hogy rendkívül jó versenyeredményeket produkáltam.
A gimi alatt azért kialakult az, hogy tudok dönteni, lázadtam rendesen, csak nem a szokásos módon :D.
Mára elég jól hozok döntéseket. Nem kapkodok, de nem is ülök rajta feleslegesen és nem seprem a szőnyeg alá. Elég nagy változások voltak/vannak mostanában az életemben (diploma, msc, koliból albi, külföld, összeköltözés párommal, munkahelyi változás) és úgy érzem jól kezelem ezeket, jó döntéseket hozok. Párkapcsolati témában könnyen hozok döntést, maximálisan hiszek a kapcsolatomban, kompromisszumkész vagyok, de álmokat nem adok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!