Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is zavar, hogyha a barátnőd tesz rád és nem beszél veled, mert éppen kritizáljátok, őt?
A páromat idegesíti amikor sokszor passzívan, és ignorálva hallgatom hogy engem kritizál valamiért. Szerinte a levegőbe beszél. A végére már olyan durva hogy már elszaladnék, ne halljam. Nem tudnék visszaszolni sem, gyűlölöm a passzív agressziót meg a veszekedést is. Ha vele vagyok, csendbe maradok miközben ordibál, de annál jobban szakad a torka, megsértődik hogy nem figyelek a becsmérlő ordibálására. Én is ordibálnék jó lenne?
Csoda, hogy a szomszédok nem szólnak.
Tegnap kiszedte a hűtőből a kaját, majd dobálta össze-vissza a parkettára, szétszórva mindent mert szerinte velem nem lehet máshogy. Ezt hogy hogy kell kezelni nemtom. Egyébként nem én idegesítettem fel, hanem a melóban valaki vagy valami arról is ordibált.
Tudom mindenhol nincs kapcsolat vita nélkül, de, lépjen előre az a személy őszintén , ki 5 éves kapcsolatban egy alkalommal sem emelte a hangját ok nélkül a másikra.
Ha én is csapkodnék és dobálnám az edényeket klassz eredményt szülne?
Most minden áldozathibáztatás nélkül kérdezem, mert amúgy tényleg ez egy idegbeteg. De muszáj megkérdeznem, szóval esetedben mi az oka annak, hogy passzívan és ignorálva hallgatod? A problémákat nem megbeszélni kellene? Aztán ha mittudomén folyamatosan lehúzna vele, még mindig lehetne szakítani. De ez a fajta ignorálás, ettől csak még jobban ordítani fog. A szegény szomszédok pedig... Áh, nem is mondom tovább.
Szóval mi az oka a passzív és ignorált hallgatásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!