Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másokat is zavar, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokat is zavar, hogyha a barátnőd tesz rád és nem beszél veled, mert éppen kritizáljátok, őt?

Figyelt kérdés

A páromat idegesíti amikor sokszor passzívan, és ignorálva hallgatom hogy engem kritizál valamiért. Szerinte a levegőbe beszél. A végére már olyan durva hogy már elszaladnék, ne halljam. Nem tudnék visszaszolni sem, gyűlölöm a passzív agressziót meg a veszekedést is. Ha vele vagyok, csendbe maradok miközben ordibál, de annál jobban szakad a torka, megsértődik hogy nem figyelek a becsmérlő ordibálására. Én is ordibálnék jó lenne?

Csoda, hogy a szomszédok nem szólnak.

Tegnap kiszedte a hűtőből a kaját, majd dobálta össze-vissza a parkettára, szétszórva mindent mert szerinte velem nem lehet máshogy. Ezt hogy hogy kell kezelni nemtom. Egyébként nem én idegesítettem fel, hanem a melóban valaki vagy valami arról is ordibált.

Tudom mindenhol nincs kapcsolat vita nélkül, de, lépjen előre az a személy őszintén , ki 5 éves kapcsolatban egy alkalommal sem emelte a hangját ok nélkül a másikra.

Ha én is csapkodnék és dobálnám az edényeket klassz eredményt szülne?

2023. szept. 25. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért dobálta a kaját a parkettára? Onnan szoktál enni? Mi az hogy veled nem lehet másképp?
2023. szept. 29. 21:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Most minden áldozathibáztatás nélkül kérdezem, mert amúgy tényleg ez egy idegbeteg. De muszáj megkérdeznem, szóval esetedben mi az oka annak, hogy passzívan és ignorálva hallgatod? A problémákat nem megbeszélni kellene? Aztán ha mittudomén folyamatosan lehúzna vele, még mindig lehetne szakítani. De ez a fajta ignorálás, ettől csak még jobban ordítani fog. A szegény szomszédok pedig... Áh, nem is mondom tovább.

Szóval mi az oka a passzív és ignorált hallgatásnak?

2023. szept. 29. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el, nem vagytok egymáshoz valóak!
2023. nov. 4. 10:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha Neked egy ilyen nő kell és Neki még Te kellesz, akkor legyetek nagyon boldogok. Viszont egyet ígérjetek még a világ érdekêben: Gyereket soha nem vállaltok ekkora intelligencia szinttel! Legyetek szívesek ezt ígérjetek még és tattsátok be!
2023. nov. 5. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!