Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha zavar a párom volt szeretője?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk a párom és a volt szeretője is. 2 éve hogy történt köztünk valami, másfél éve, hogy a párom velem van. Azóta igaz apró de számomra zavaró dolgokat csinál a volt szerető. Vagy mosolyog rám, vagy feltűnően néz, olyan dolgokat csinál amikkel zavarni tud engem. A párom szerint semmi nincs, őt nem keresi és nem csinál semmit. Nem tudom, lehet én tolom túl de sokat vitatkozok emiatt a párommal.2023. szept. 20. 20:39
1/13 anonim válasza:
Semmit, mert a párod majd szépen kitesz téged, mert az ex miatt csesztetted folyamatosan.
2/13 anonim válasza:
Azt keresi féltékeny vagy e rá vagy irígy.
3/13 anonim válasza:
Hívd ki egy baráti kick-box-meccsre.
4/13 anonim válasza:
Írigy kis ribi. Váltsatok munkahelyet, te is, barátod is. És lehetőleg ne egy helyre menjetek.
Ha a kis szemét tovabbra is zavaró dolgokat csinál és a pasid ezt tűri, akkor válts pasit is.
5/13 anonim válasza:
Nem zavar téged a volt szerető, téged zavar ő! Ha nem mosolyogna, nem nézne rád, akkor az lenne a bajod. Ez egyértelmű. Kezdjél magaddal valamit, mert pasas nélkül maradsz...
6/13 anonim válasza:
Gondolom zavarja, hogy ők csak dxgtak, ti meg egy pár vagytok. Talán meg akar alázni a mosollyal.🤔
Ezt a munkahelyi mindenki-mindenkivel dolgot jobb hanyagolni.
7/13 anonim válasza:
Szerintem bejöszz neki. Vegyétek be harmadiknak.
8/13 anonim válasza:
El fogod cseszni, innen látszik.
9/13 anonim válasza:
Most ő a párod volt barátnője? Vagy úgy szerető hogy megcsalt vele…? Nagyon nem mindegy a szitu
10/13 A kérdező kommentje:
Az előző párját csalta meg vele, nem engem.
2023. szept. 24. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!