Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl féltékeny vagyok egy ilyen helyzetben? Szerinted?
Fiúmnak tervébe van szőve a filmezés, megint, kettesben, ugyanis ma van a "leánynak" a szülinapja. Csaj valószínűleg albérletes és valami humorosat akarnak, azért zavar ez engem..
Előzmény, hogy a barátom jóba lett egy, szerinte ártatlan kis leánnyal és néha együtt is tanulni mennek. Csajhoz is felmentek tanulni, ilyen is előfordult egy horror-film nézéssel egybekötve.
Párom azt mondogatja ne féltékenykedjek, mert a csaj egy kis ártatlan bárány, ráadásul úgy is tud rólam, hogy létezem. Igazából nem a csajra vagyok féltékeny, bár nem tudom.. ha megtörténne ennél több, nem esne jól, mondjuk úgy.
Egyáltalán nem nagyítod fel a dolgokat. Részemről ezt tuti nem tűrném el a kapcsolatomban..
A a párod iránti féltékenységgel sem túlzol, ha arcon csapnád a kedves barátod egy palacsinta serpenyővel, talán észhez térne. És emellett pezsgőzés a terv kettesben a csaj lakásán..
Nem a csajra vagy féltékeny? Hát akkor kire?
Ami az ártatlan báránykákat illeti, szerintem ezt a fogalmat felejtsd el.
Aludni is szokott nála amúgy? Vagy csak "tanulni"?
Erre inkább csak annyit mondanék, hogy a barát akkor is barát, ha beteszi.
Ha nem kettesben lennének, vagy nem egy privát helyen nem zavarna. De így igen. Pedig én nem.vagyok egy féltékeny fajta. Tényleg.
Sok férfi barátom van és kifejezetten utálom amikor egyik-másik.összeszed valami féltékeny lelki roncs ribit, aztán nem lehet az utcán sem köszönni már nekik mert "biztos megdugtad szemmel!"
5
Ne megint a kamu, provokáció, troll szavak jöjjenek ha lehet pontszerzésért. Minden rohadt kérdésnél rögtön beírja ezt valaki és auto-felszavazás és úszítás a kérdésben.
Nekem is volt pár rendes kérdésem és az elsők között "provokálás" vagy "troll" aztán a többi mint a bárányok követték. Tökéletes módszer a pontgyűjtésre. Ha meg nem érdekelnek a pontok akkor se úszíts, könyveld el magadban és lapozz.
8-as, neked meg mi szorult a s.ggedbe? Lazíts!
Miután 0 %-ot kaptam a válaszomra, talán nem kéne pontgyűjtögetéssel megvádolni, nem? Gondolkozz már egy kicsitkét, drága enbertársam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!