Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt a kiakadásom?
ültünk az ágyon, telozott és random bele tekertem a beszélgetésbe előtte... Egy képernyőfotót küldött a beszélgetésünkről , és hát akkor haragudtam valamire...Es azt irta a haverjanak ,"ez tiszta hülye"
Nagyon felidegesitett , elmentem hogy lenyugodjak , utánam jött , bocsánatot kérni stb... Nagyon ideges voltam és mondtam lehulyeztel.... És inkabb hazamentem ...
Hamar tudok ideges lenni,nem számítottam rá hogy kibeszél a barátainak......Azóta nem írt...
Jogos volt?
24, no offense, de csatlakozom előttem szólóhoz: a te köreidben lehet így működik.
Én pl direkt figyelek arra, hogy akármilyen fasírtban is vagyunk az asszonnyal, az kettőnk között maradjon. Haveroknak max annyit, hogy "hát most kissé zűrösek a dolgok, de majd megoldjuk". Nem fogok olyasmit megosztani ami a páromat rossz fényben tüntetni fel, mert ezzel tudatosan verek éket magunk közé.
Egy kapcsolat elárulásának számos módja van, ez pl az egyik.
És tudom mit beszélek, töb bmint egy évtized óta működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!