Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom más lányok lenge öltözet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom más lányok lenge öltözetű képeit szivezi. Normális a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Tegnap észrevettem hogy a párom valami olyan oldalt követ, ahova tipik olyan lányok képeit rakják fel akik eléggé alul vannak öltözve, szét vannak plasztikázva. Furcsálltam de gondoltam oké...aztán kicsit körbenéztem ott és feltűnt hogy elég sok ottani képet be is szivezett. Rákérdeztem, állítása szerint azért tette mindezt hogy felhívja a figyelmemet arra, hogy szerinte keveset foglalkozok vele és neki azért vannak igényei.( ezt abszolút nem tudtam hova tenni, amennyi időt csak lehet együtt töltök vele, és a szexuális életünkel is minden rendben volt, legalábbis azt hittem). Elvileg azért folyamodott ehez a módszerhez mert nem tud beszélni az érzéseiről nyiltan és ezért tette ezt. csunyán összevesztünk, csalódtam benne és nem tudom hogy mit tegyek. Nagyon a szakítás felé hajlok. 4 éves kapcsolatról van szó. Szerintetek? Nektek mi a véleményetek? Légyszi a bántó szöveget hanyagoljátok, így is eléggé rosszul vagyok emiatt. A válaszokat előre is köszönöm!
2023. szept. 24. 01:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen gyoker párom. De aztan találtam olyat aki nem online él és azt erezteti en vagyok a mindene csak es lest.r mindenki mást minden q-t is.
2023. szept. 24. 09:00
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Ja es amikor kiakadt hogy bepasiztam es otthagyom, (olyanért aki imádattal rajongással szeret es senki más nem érdekli es bőven jobb pasi is nála)öröm volt nézni ahogy kínlódik a szemét.

Annyira szenvedett hogy be se szóltam neki, hogy nyugodtan társkerezhet szivecskezhet mostmár tovább, nem zavarom.

Éljen a plátói online kisvilágában a nyomorék.

3 éve kapar a barom utánam. Ma is csak leköpném.

2023. szept. 24. 09:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

*És még ma is csak instázik meg szivecskéz. Még itt tart!

Es igy akar kibékülni meg visszakapni. Így fog meghalni is. Sajnálom az összes olyan nőt aki szóba áll vele.

2023. szept. 24. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Faxkiraly, csak a b. erfekli
2023. szept. 24. 09:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"nem tud beszélni az érzéseiről nyiltan és ezért tette ezt"

Akkor tanulja meg, mert így nem lehet kapcsolatban élni. Amíg erre nem képes valaki, addig ne akarjon párkapcsolatot.

2023. szept. 24. 10:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, tiszteletlen veled szemben.
2023. szept. 24. 10:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Megszakad a szívem mert tényleg nagyon szerettem. De ezek után nem tudok vele együtt maradni. Tényleg a szakítás mellett maradok
2023. szept. 24. 10:48
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

Ennyi hülye nőt!

Már rég mást akar! Csak mondjuk kényelmes neki mert mindent megadsz! Ébresztő!

És ha 4 év után még csak a párod és nem a férjed az is mindent elmond😂

2023. szept. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!