Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ott a barátomat, ha így beszél velem?
Figyelt kérdés
Barátom azt mondta kitudja mit csináltam gimisként, pedig pasim se volt, szerinte biztos k###válkodtam. Mindössze 2 férfi volt eddig az életemben, őt is beleértve. Meg azt is sokszor mondja rám, hogy hülye vagyok.2023. szept. 19. 18:26
11/16 anonim válasza:
Ez hül ye. Nekem is volt egy ilyen ökör pasim gimisként. Valaki azt mondta neki hogy én jóban voltam valakivel amíg jártunk. Erre elhitte. Mindent rám fogott. Egyébként én dobtam ki a végén. Nagyon szerettem de elviselhetetlen lett a végére, meg is csalt, én is őt, nem volt értelme.
12/16 anonim válasza:
Kérdező, ennyire ki vagy éhezve bárkire, akinek farka van? Persze, hogy egy ekkora idiótának nincs maradása
13/16 anonim válasza:
Persze hagyd ott.
Mi köze a gimnazista múltadhoz? Ha 20 pasid lett volna, azt is el kéne fogadnia, mert az a múlt.
Ha neki szűzlány kell, akkor menjen egy arab országba. Igaz ott meg ő sem szexelhet majd vele, amíg feleségül nem veszi.
15/16 anonim válasza:
Szia! Ez még nem ok arra, hogy szakitsàl vele! Ha lehûlyéz kérd ki magadnak!
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!