Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A “poénos” agresszió mennyire normális?
Figyelt kérdés
Sokszor páromnál a csipkelődés rendes fájdalmakig fajul.. lila foltos vagyok rendszeresen. Tudom hogy gyengébb testem, minden azonnal meglátszik rajta. Viszont nekem ez valóban fáj sokszor amit tesz. Nem birom már, mindig azt mondja ne haragudjak oda figyel erre aztán megint megtörténik2023. szept. 18. 22:19
1/7 anonim válasza:
Ez beteg. Olyat tenni amit a másik nemhogy nem élvez hanem fáj neki.
Normális ez a pasi?
2/7 anonim válasza:
Szerintem is nagyon gáz, főleg úgy, hogy már többször jelezted neki. Szerintem ideje nyomatékosan jelezni neki, hogyha még egyszer előfordul ez akkor szakítasz vele, vagy megtenni most. Nyilván nem opció, hogy tűrd el, bár nem tudom mióta zajlik.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne odafigyeljen, hanem egyáltalán ne csipkedjen! A leírtak alapján te nem igényled, ellenben szenvedsz tőle. Poén az, amin mindketten röhögünk, élvezzük.
5/7 anonim válasza:
A nők nagy részét agyon is verheted, le is köpheted, akkor sem megy el. Egy kis csipkelődést max. biztatásnak vesz, nem kell aggódnod. Pont az ilyen idióta hülye p.csák miatt van olyan nagy arca a férfiaknak sajnos.
6/7 anonim válasza:
Neked is azt tudom irni, mint a korabbi delikvensnek, ha neked az agressziv pasi nem red flag, akkor ez egy termeszetes kovetkezmenye a parvalasztasodnak. Hiszen faj amit csinal, de meg mindig ott tartasz, hogy vele akarsz lenni. Neked a
sok fajdalom kell ahhoz, hogy megtanuld a lecket, a taho, buko, agressziv az red flag.
7/7 anonim válasza:
Maradj vele, csak ne legyen gyerek,mert ő is kapna. Bántalmazás áll fenn, de hát azt hiszed ő úgy mutatja ki a szerelmét hogy csipked. Hamarosan rugdosni is fog, de hát ha neked így jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!