Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a barátom a szüleimmel beszélgetni? Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Ha nálunk van is a barátom, sosem akar kijönni ebédelni, vacsorázni se a családommal. Azt is mondta nekem, hogy ha majd együtt élünk is, akkor is csak havonta egyszer jövünk haza a szüleimhez. Előfordult már hogy a nagyszüleim is jöttek látogatóba, és egyszerűen nem engedett ki hozzájuk, vagy ha felhívom anyukámat mikor pl. nem vagyok otthon egyszer felszoktam hívni.

Mikor én voltam a barátoméknál vendégségbe akkor a barátom megzavart engem, mikor a mosdóban voltam, benyitott rám, illetve lökdösött is, hogy menjek kifele onnan.

2023. szept. 18. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak a falu bikája ver. Akármennyire is vonzó az elmélet.
2023. szept. 18. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, te valami dedós vagy? Miért nem tudsz értelmesen megfogalmazni egy magyarázatot a kérdésedhez? Olvasd már vissza, hogy milyen értelmetlen, zagyva mondatokat írsz...
2023. szept. 18. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!