Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátom a családommal beszélgetni?
Figyelt kérdés
Pedig a szüleim sose bántották meg őt. De egyszer mikor vendégségbe jöttek nálunk nagyszüleim, még velük se akart egy kicsit beszélgetni, sőt még azt is megakadályozta, hogy kimenjek hozzájuk beszélgetni, mert mégis minek menjünk ki. Sőt volt olyan még a számat is befogta, mikor mondta legyen szíves, és menjünk ki kicsit beszélgetni. Ilyenkor azt mondja hallgassak, túl sokat beszélek. De azt is mondta már nekem, hogy fogjam be.2022. dec. 20. 16:02
1/7 anonim válasza:
Egy paraszt, azért. Ha nem lenne kedve beszélgetni az még nem lenne nagy probléma, de ne mondja meg neked hogy mit csinálj.
3/7 anonim válasza:
Mert te szereted igy is, hogy o parancsolgat neked
4/7 anonim válasza:
Hat bevallom őszintén, hogy párom nagyszuleivel nem feltétlenül akarnék beszélgetni, netán egy spontán találkozás esetén egy gyors pár mondatos bemutatkozás de kB ennyi.
5/7 Hans Pötterman válasza:
Ez de gáz. Engem a párom csitít lefelé családi összejöveteleken, mert szerinte mindenkibe belefolytom a szót,és csak az én hangom lehet hallani
6/7 anonim válasza:
Nem mindenki akar a párja rokonságával spanolni, ezzel semmi gond.
A gond inkább az ahogy veled viselkedik... Szerintem ne várd meg hogy pofozni is elkezdjen.
7/7 anonim válasza:
Mert biztos nyugalmat akar, és jogosan! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!