Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátom a szüleimmel beszélgetni? Miért viselkedik így?
Ha nálunk van is a barátom, sosem akar kijönni ebédelni, vacsorázni se a családommal. Azt is mondta nekem, hogy ha majd együtt élünk is, akkor is csak havonta egyszer jövünk haza a szüleimhez. Előfordult már hogy a nagyszüleim is jöttek látogatóba, és egyszerűen nem engedett ki hozzájuk, vagy ha felhívom anyukámat mikor pl. nem vagyok otthon egyszer felszoktam hívni.
Mikor én voltam a barátoméknál vendégségbe akkor a barátom megzavart engem, mikor a mosdóban voltam, benyitott rám, illetve lökdösött is, hogy menjek kifele onnan.
Kedves 2-es, engem nem is kell szeretni, szeretem én magam, plusz a kiscsibém is odáig van értem.
Ja, a szülős dolgot én is utáltam mindig, de mivel általában nem voltam szimpatikus a fiús anyáknak, így csak pár perces volt a bohóckodás.
Sajnos ennek a kis bikának nem ez a legrosszabb tulajdonsága szerintem, hanem az, hogy mí ő képtelen bármiféle érzelmet is kialakítani egy nő felé elmondása szerint, addig ő elvárja, hogy minden nő egyenesen szerelmes is legyen belé.Mert hát ő van legjobban megsértődve, ha esetleg ez valakinek nem olyan természetes.Gondolom ennek az az oka, hogy akkor nem tudna ki-be mászkálni valakinek az életében.
Hát ez a gond a bikákkal szerintem. Ez a mérhetetlen önzőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!