Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a barátom a szüleimmel beszélgetni? Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Ha nálunk van is a barátom, sosem akar kijönni ebédelni, vacsorázni se a családommal. Azt is mondta nekem, hogy ha majd együtt élünk is, akkor is csak havonta egyszer jövünk haza a szüleimhez. Előfordult már hogy a nagyszüleim is jöttek látogatóba, és egyszerűen nem engedett ki hozzájuk, vagy ha felhívom anyukámat mikor pl. nem vagyok otthon egyszer felszoktam hívni.

Mikor én voltam a barátoméknál vendégségbe akkor a barátom megzavart engem, mikor a mosdóban voltam, benyitott rám, illetve lökdösött is, hogy menjek kifele onnan.

2023. szept. 18. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Idegbeteg.
2023. szept. 18. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert senkit se szeret magán kívül, téged se.
2023. szept. 18. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Kedves 2-es, engem nem is kell szeretni, szeretem én magam, plusz a kiscsibém is odáig van értem.

Ja, a szülős dolgot én is utáltam mindig, de mivel általában nem voltam szimpatikus a fiús anyáknak, így csak pár perces volt a bohóckodás.

2023. szept. 18. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért vagy vele. Bunkó és durva, azért viselkedik így.
2023. szept. 18. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Es meg mindig a baratod❓😅
2023. szept. 18. 21:31
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Mert a tahosag es bunkosag az sose red flag a lanyok egy reszenek. Pedig kene, mert akkor kevesebb lenne a csaladon beluli eroszak. Miert kell megvarni az elso pofont, hogy meglegyen a tapasztalat, miert nem eleg, ha masom figyelmeztetnek, hogy ilyennel ne kezdj? Nem azt mondom, hogy szaladj egy incel olebe, mert azomra nemet kell mondani, de azt igen, hogy az ilyenekre is mondj nemet.
2023. szept. 18. 22:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Legjobb mindenkire nemet, főleg, ha már valaki letojta a tojását is
2023. szept. 18. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os: Ne általánosíts már, a kérdező egy ismert troll, akinek vagy van pasija, vagy nincs, de mindig lehetetlenül bunkó sztorikat írogat. Korábban jó párszor hozzátette, hogy a pasija azzal magyarázott szitukat, hogy ő csak viccelt. Erről túl sokan felismertük, így általában már kihagyja, de én még így is megismerem.
2023. szept. 18. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as, oke, elhiszem, nekem ez meg nem tunt fel. Ettol fuggetlenul rengeteg no szalad a pofonert a falu bikajahoz, aki minden heten masik not ver. Valahogy masok tapasztalata es az ismert eloelet sem elrettento egyeseknek, akik az utanpotlast biztositjak a novero egyednek. Miert nem red flag az ilyen az osszes nonek?
2023. szept. 18. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Sajnos ennek a kis bikának nem ez a legrosszabb tulajdonsága szerintem, hanem az, hogy mí ő képtelen bármiféle érzelmet is kialakítani egy nő felé elmondása szerint, addig ő elvárja, hogy minden nő egyenesen szerelmes is legyen belé.Mert hát ő van legjobban megsértődve, ha esetleg ez valakinek nem olyan természetes.Gondolom ennek az az oka, hogy akkor nem tudna ki-be mászkálni valakinek az életében.

Hát ez a gond a bikákkal szerintem. Ez a mérhetetlen önzőségük.

2023. szept. 18. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!