Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok?
A kérdésem elsősorban férjezett hölgyekhez szól.
Tegyük fel hogy egy házasságban mostanság sokat veszekedik a két fél,mindketten maximum a borravalóval maradnak adósai a másiknak. Hogy most kinek van igaza az mindegy…de közben elérkezik a feleség születésnapja.A férj tudja hogy mit szeretne a párja és picit több idő beszerezni de folyamatban van… majd a nagy nap reggelén a férj kíván először boldog születésnapot az ünnepeltnek öleléssel és csókkal…de a feleség elhúzza magát egy gúnyos ,,tényleg?” megjegyzéssel…
Tehát:mit gondoltok a feleség reakciójáról? Ti így jártatok volna el? Ha nem,hogyan?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Szóval semmilyen ajándékot nem kap? Gáz.
Van ajándék, de olyan mintha azzal akarná lekenyerezni? Nagyon gáz.
Én unnepkor hagyom hogy jól érezzük magunkat akkor is ha van épp egy aktuális vita. Anyám eleget ingorált tüntetőleg ilyenkor, utaltam.
Felkoszont reggel, örülök, virágot kapok aznap örülök, ajándékot általában pár napra rá, és örülök. Férfi, akkor jut eszébe amikor a nap van. Megszoktam.
Szerintem kib-szottul bunkó reakció! A köszöntést igenis illik fogadni, ha van ajándék ha nincs.
Amúgy ha jól értem, az ajándék "úton van", tehát nincs szó megúszásról.
Nehéz mit mondani, ez típustól függ, nem mindenki tudja félretenni a sérelmeket xy esemény kedvéért. Én megértem mindkét oldalt: azt is, aki nem tud jópofizni, mert most épp szülinap van, és azt is, aki meg úgy van vele, hogy hiába veszekszünk sokat mostanában, attól még szeretjük egymást, és szoktunk ajándékozni, köszönteni is. Én ált. ilyen szitukban a kettő között szoktam viselkedni, ne nyaljon-faljon, ne kelljen erőltetetten vidámkodni, de a köszöntést elfogadom.
Amúgy oké, hogy folyamatban van az ajándék, de a feleséged is tud róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!