Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utólagos dolgokon vitázni ?
Sziasztok!
8 éves kapcsolatban vagyok ebből 3 év házasság.
Elkövettem egy hibát, méghozzá, hogy egy régi lány ismerősömmel elkezdtem beszélgetni. Nem volt köztünk semmi, a beszélgetéseink is baráti / haveri volt. Munka, család, régi dolgok, illetve ha problémája volt amiben én tudtam segíteni a munkám miatt akkor azzal megkeresett.
A feleségem tudtam, hogy nem tudja ezt elviselni ezért titkoltam. Később ez kiderült, majd féltékeny lett és arra kért mindenhonnan tiltsam le, különben mehetek a háztól. Ezt már nem bírtam, nem a lány miatt de elköltöztem. Ők beszéltek azóta, én pedig a békülés útjára léptem és minden kapcsolatot megszakítottam ezzel a lánnyal. Bocsánatot kértem és azóta sem vele sem más lánnyal nem beszélgetek mert tudom, hogy ez a feleségemnek fontos és tiszteletben tartom.
Kb 2 hete békültünk ki, én hazaköltöztem és időről időre érzem, hogy mindenen gyanúsít. Amit meg tudok érteni. A telefonom titokban átnézi, hasonlók.
4 napja közölte, hogy majd felkeresi ezt a lányt, mert biztos benne, hogy mi már régóta jóban vagyunk. Ezzel azokra az alkalmakra célzott, amikor azzal gyanúsított korábban, hogy én nekem van valakim. Szóval ilyen több hónapos dolgokkal . Pedig mikor ez kiderült én elmondtam, hazudtam, nem mondtam hogy mi barátok vagyunk. Ez miatt a másik lány is haragszik, hiszen ő úgy tudta, hogy a felesegem tud rola, mindezt azért mert cikinek tartom, hogy ilyen rövid a póráz.
Szóval a kérdésem, hogy szerintetek mennyire normális ez? Oké tiszteletlen voltam de azt látom, hogy a feleségem nem megmenteni, hanem még inkább tönkre tenni akarja ezt az egészet .
Mellette nekem nagyon kellemetlen, hogy már zaklatja ezt a lányt a házasságunk problémáival.
Tudom, hogy a vége az lesz, hogy hát már akkor mondtam, hogy hazudsz.. és ez újabb vitát szül.. pedig ez miatt már egyszer megvolt és bocsánatot kértem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!