Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utólagos dolgokon vitázni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utólagos dolgokon vitázni ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 éves kapcsolatban vagyok ebből 3 év házasság.

Elkövettem egy hibát, méghozzá, hogy egy régi lány ismerősömmel elkezdtem beszélgetni. Nem volt köztünk semmi, a beszélgetéseink is baráti / haveri volt. Munka, család, régi dolgok, illetve ha problémája volt amiben én tudtam segíteni a munkám miatt akkor azzal megkeresett.

A feleségem tudtam, hogy nem tudja ezt elviselni ezért titkoltam. Később ez kiderült, majd féltékeny lett és arra kért mindenhonnan tiltsam le, különben mehetek a háztól. Ezt már nem bírtam, nem a lány miatt de elköltöztem. Ők beszéltek azóta, én pedig a békülés útjára léptem és minden kapcsolatot megszakítottam ezzel a lánnyal. Bocsánatot kértem és azóta sem vele sem más lánnyal nem beszélgetek mert tudom, hogy ez a feleségemnek fontos és tiszteletben tartom.

Kb 2 hete békültünk ki, én hazaköltöztem és időről időre érzem, hogy mindenen gyanúsít. Amit meg tudok érteni. A telefonom titokban átnézi, hasonlók.

4 napja közölte, hogy majd felkeresi ezt a lányt, mert biztos benne, hogy mi már régóta jóban vagyunk. Ezzel azokra az alkalmakra célzott, amikor azzal gyanúsított korábban, hogy én nekem van valakim. Szóval ilyen több hónapos dolgokkal . Pedig mikor ez kiderült én elmondtam, hazudtam, nem mondtam hogy mi barátok vagyunk. Ez miatt a másik lány is haragszik, hiszen ő úgy tudta, hogy a felesegem tud rola, mindezt azért mert cikinek tartom, hogy ilyen rövid a póráz.

Szóval a kérdésem, hogy szerintetek mennyire normális ez? Oké tiszteletlen voltam de azt látom, hogy a feleségem nem megmenteni, hanem még inkább tönkre tenni akarja ezt az egészet .

Mellette nekem nagyon kellemetlen, hogy már zaklatja ezt a lányt a házasságunk problémáival.

Tudom, hogy a vége az lesz, hogy hát már akkor mondtam, hogy hazudsz.. és ez újabb vitát szül.. pedig ez miatt már egyszer megvolt és bocsánatot kértem..

2023. szept. 17. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Miért a nő a hibás amúgy kedves kommentelők? Ha abszolút semmi titkolnivalód nincs, mert a lánnyal tényleg csak haverilag beszéltek, akkor elmondtad volna. Így, hogy hazudsz róla, persze, hogy azt hiszi, hogy van köztetek valami. De amúgy is, eleve nem kellett volna még egyszer sem beszélned a lánnyal, ha tudod, hogy a feleségednek ez rosszul fog esni. Ennyit nem ér egy random ismerős. Ha a feleséged lett volna a fontosabb, vissza sem írsz a csajnak.
2023. szept. 18. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Én például nem a kérdezőt védtem. Hihetetlen, az utolsó kommentje is világosan tükrözi azt, mennyire fordítva ül a lovon. Egy ilyen eset után ugyan ki ne lenne gyanakvó? Nem értem, mi zajlik a kérdező fejében, és miért a másikra hárítja a felelősséget. Az asszony talál majd mást, hidd el!
2023. szept. 18. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!