Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatalkori nagy csalodas orokre arnyekot vethet eletunk utolagos alakulasara, mar a parkapcsolat teren?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 07:41
2/10 anonim válasza:
Ha hagyod, hogy árnyékot vessen, akkor mindenképpen.
5/10 anonim válasza:
Amíg hagyod, addig igen. Amint elhatározod, hogy túllépsz rajta, elengeded, onnantól jobb lesz.
Engem pl megcsalt az exem a legjobb barátnőmmel, hetekig jártak a hátam mögött. Iszonyatosan fájt, és egy pasiban sem tudtam megbízni. Aztán elhatároztam, hogy ez nem állapot: ő csalt meg, nem más, nem minden férfi ilyen. Azóta boldog párkapcsolatban élek.
24/N
6/10 anonim válasza:
Ha hagyod és elég nagy volt a csalódás igen.. Csúnyán ért véget és igazából csúnya lefolyású is volt az első komoly kapcsolatom.. 5 éve ért véget és mostanában mondom, azt, hogy már egyáltalán nem befolyásol.. kezdetben minden kapcsolatomból még, ha jól is indult egyből az elején kimenekültem.. A szexuális együttlét senkivel nem ment az emlékek miatt.. Utáltam magamat, utáltam őt és leginkább minden férfit, aki egy kicsit is hasonlított rá.. 4 év alatt totális lelki roncsot csináltam magamból, mert hagytam, hogy árnyékot vessen az életemre a múlt.. Minden férfi minden cselekedetében csak támadást láttam.. Lassan egy éve értem el arra pontra, hogy ezt nem csinálom tovább, hogy nem ezt érdemlem és mások sem.. Már tudok esélyt adni más férfiaknak is, eltudom hinni, hogy nem mindenki rossz ember.. ne hagyd el magad, sehová sem vezet csak összetör..
7/10 A kérdező kommentje:
Utolso :Igen,ugy latom hasonlo a helyzet,csak en a masik oldalon voltam ,tehat a volt baratnomnek koszonhetem ezt.Gondolom szemelyenkent valtozhat a hozzaallas,fugg a termeszetunktol.
2012. dec. 14. 10:06
8/10 anonim válasza:
Simán! De nem csak szerelmi csalódás, bármilyen élethelyzet, ami negatívan befolyásolja a szoc fejlődésed irányát, bármi ami negatívan húzza lefele a saját önértékelésedet a többiekhez képest, illetve a jó hangulatodat. Elég egy kiközösítettség, egy állati rossz vicc, egy aljas elutasítás, egy rossz társaságba kerülés, megalázás, akármi lyesmi, és azok akik ilyen átkozott kibazott érzékeny pszichével rendelkeznek, azokat egy életre tönkre lehet vágni. Sérülnek, kisebbségi komplexusok alakulnak ki, zárkózott, közönyös állattá válnak, nem képesek eléggé hinni magukban, hogy ilyen csalódások után még valaki szeretheti őket, mindenhol stresszelnek, szoronganak belül ha közösségbe, főleg új társaságokba kerülnek. Nem ritka az sem, hogy jó aggresszív állattá válnak, szinte mindnekin bosszút akarnak állni, mert valaki ilyenné, ilyen borongós szarrá tette a világukat. Felgyülemlett emberiségutálat, antiszocialitás, depresszívság is társul hozzá. Az többi ember nem barát, nem lelki társ, hanem ellenfél, rivális, kiahsználni való szexuális eszköz már! számukra a továbbiakban, semmi több. Csak ennyit jelent. Sajnos, tapasztalatból tudom.
9/10 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetertek,szakpszichologushoz illoen korbeirtad a dolgot,es tenyleg vannak akiknel aztan az ilyen negativ es durva megnyilvanulasokat hoz elo.Nagyon rossz az amikor rajossz hogy valojaban nem vettek komolyan,keresztulneztek rajtad.
2012. dec. 14. 11:47
10/10 anonim válasza:
Igen, és az a durva, hogy azóta eltelt több mint 10 év, ezerszer különb, jobb lettem mint voltam minden téren, külső, személyiség, tudás, tapasztalat, el is simertek akik régen szemetek voltam, meg sokan mások is, de mégis egyszerüen lehúz, nem tudsz szabadulni a régi rossz emlékektől, egyszerüen hiába tudom,hogy jobb vagyok, de a hit magamban ennek ellenére mégsem megy! ALapjaiban van elbazva az egész. Ezért írom én azt is,hogy ostobaság a "nem kell félni a nőktől maszlag" Dehogyis nem! Ők is csak egy forrás a sok közül, akik lelkileg szarrá rombolhatnak egy arra hajlamos , gyérebb idegzetű embert. Utána cseszheted az egész jövődet. Mert van aki benyeli, nem pereg le róla. Van akikben megmaradnak a "tüskék"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!