Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatalkori sulyos csalodas orokre bearnyekolhat, barmilyen utolagos parkapcsolatot?
meg van rá az esély.
Ez olyan szerintem mintha utcán megtámadnának, onnantól fogva soha sem fogod biztonságban érezni magad utcán.
Vagy amikor egy kutya megharap, onnantól az összes kutyától tartani fogsz.
Ez is olyan.
Normális esetben nem, akinél igen, annak súlyos önértékelési problémái vannak.
A csalódást nem elkerülni kell, hanem megtanulni feldolgozni.
De ez is lehet, hogy ez csak egy ügyes kifogás, mindent erre fog, és még sajnálják is, holott arról van szó, hogy nem akar beleadni többet a jelenlegi kapcsolatába.
Volt olyan párom, aki nem tudott érzelmileg megnyílni felém. Szeretett, jól érezte magát velem, de igazából semmi komolyabba nem avatott be. Teljesen elszigetelődött tőlem, bármit csináltam.
Mostani párom is túl van egy nagy csalódáson, azóta nem tudott igazán senkit szeretni, viszont ő elkezdett felém megnyílni, és újra mélyebben érezni. Ő is bizalmatlan még, és néha elzárkózik, de ha éreztetem vele, hogy szeretem, akkor megnyugszik =)
Összefoglalva: Ha nagyon szerette az ember a másikat, akkor nyomot hagyhat benne, főleg ha csalódott (megcsalták, megütötték, megalázták), de túl lehet rajta lépni, csak idő, akarás és partner szükséged hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!