Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet Budapesten párkapcsolatot fenntartani?

Figyelt kérdés

Úgy értem időben hogyan lehet megoldani? Csak mert nekem újabban két randi között is hetek telnek el, mert mindenki rohan, meg melózik, családdal van, ect. Rám is igaz, egyszerűen mindíg kell valami mást csinálni (meló / tanulás, ect.)

Így kérdem hogy mi a titkuk azoknak a fővárosiaknak akik képesek egy egészséges kapcsolatot fenntartani a nagy, állandó pörgés ellenére? 27 / F

2012. ápr. 16. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Éves BKV-bérlet.
2012. ápr. 16. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hm.

4.89-es átlagom van egyetemen, heti 4x járok sportolni, heti 3-4x találkozom barátommal, barátokkal ritkábban, de ha kell azt is belesűrítem, eleget alszom, családdal is vagyok, magammal is tudok foglalkozni, a GYK-t is van időm nézegetni...

Én se értem. :D Nekem ez elég könnyen megy. :D Csak úgy magától. Mondjuk én nem járok bulizni, és ez is megspórol némi időt, és fordíthatom másra.

Vizsgaidőszak húzósabb, akkor általában a sport kerül némileg hanyagolásra, de az se tart örökké.

Tudod, nekem egyszer anyukám azt mondta az embernek arra van ideje, amire szán. Hát ez az esetek többségében nagyon igaz.

21L

2012. ápr. 16. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyetem alatt más...ott én is pörögtem, mint állat. Kitűnő is voltam, meg minden, diákmunka, sport, tanulás, haverok négyszög alkotta a dolgokat. De nem tudom, most mintha szét lennék folyva.
2012. ápr. 16. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk az van, hogy én reggel kilenctől dolgozom fél hatig, ő pedig délután kettőtől este tízig... kissé üti egymást a munkaidőnk... viszont megegyeztünk, hogy hetente legalább egyszer nála alszom (amiből általában heti több lesz :P ) és két hetente együtt töltjük a hétvégét, mivel még nálunk az is bonyolítja a helyzetet hogy nem pesti születésű vagyok, és így időnként haza járok a családomhoz mert nagyon kötődöm hozzájuk (természetesen)

Minden csodásan működik köztünk így is... hiszen nem az idő mennyisége a döntő hanem a minősége... mert ülhettek egymás nyakán minden nap is akár ha nem bírtok valami értelmes programmal feldobni a kapcsolatotokat...

Amúgy meg egyetértek a korábbi hozzászólóval... csak arra nincs időd amire nem akarod hogy legyen :D ennyi...

Nem nagy ördöngösség a bp.-i kapcsolat... ha tényleg szereted a másikat megfogod találni a módját hogy minden héten találkozzatok, hiszen vágysz a közelségére :)

2012. ápr. 16. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztos hülye vagyok, de mi köze ennek Pesthez? Máshol nem dolgoznak az emberek? Nem belédkötni akarok, kérdező, tényleg nem értem, mire gondolsz.

Én pesti vagyok, és úgy tartom fenn a párkapcsolatomat, hogy a kedvesem a legfontosabb, rá mindig szakítok időt. Mi is úgy vagyunk, mint amit vki írt előttem, hogy totál eltérő munkaidőben dolgozunk. Amikor összejöttünk, a barátom még este 9-ig dolgozott, én meg már akkor is fél 6-kor keltem, mégis találkoztunk hétköznap esténként is, mert együtt akartunk lenni. Ezért megoldottuk. Le kell mondani vmiről, ami kevésbé fontos. Ennyi a titok. :)

2012. ápr. 16. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!