Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan megismerkedtetek valakivel akiről kiderült később mikor már kijött az igazi énje, hogy őrült*, kattant, de akkorra már beleszerettetetek? Hogy tettétek túl magatokat, fájt a felismerés?
Figyelt kérdés
*pl kényszeres hazudozó, pszichopata, nárcisztikus, paranoiás és hasonlók2023. szept. 17. 00:55
11/16 anonim válasza:
10 Te mire válaszoltál azon kívül hogy ideokádtad a frusztrációdat, mert nem ez volt a kérdés.
12/16 anonim válasza:
volt hasonló ex csajom én tudtam kezelni ami kb annyit jelent hogy mindent amit kitalál el kell fogadni és be kell csicskulni.
mikor kiderült, hogy dilis már nagyon bele voltam zúgva.
akkor dobott ki mikor végül nemet mondtam, azonnal bele ült egy másik f.szba akivel kavart mellettem. ez segített túl tenni magamat rajta.
13/16 anonim válasza:
Olyan jó, hogy itt mindenki alsó hangon egyetemet végzett pszichológus meg orvosi kart végzett pszichiáter és meg tudja állapítani valakiről, kórisme és mindenféle teszt kitöltetése nélkül, hogy xy pszichopata, antiszociális, narcisztikus, stb... XDDD
14/16 anonim válasza:
A pszichológusok ma már veszik a diplomájukat, tök drága. Majd biztos olyan mondja meg aki lefizette a papírját. Inkább egy értelmes ember véleményére hagyatkozom, aki rászánta az időt és tapasztalatai vannak, mint egynémely pszichológus, olyanokat is láttam, kb Mónika showba elmehetnének.
15/16 anonim válasza:
Nem olyan drága, kb 80 ezer Ft
16/16 anonim válasza:
Mennyire vicces, hogy itt egymást pontozzátok le.
Tisztára ovis szint.
Légyszi engem is pontozz le, most! 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!