Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudott meg párom azon, hogy nekem most más a prioritásom az életben mint neki?
Figyelt kérdés
Ma mikor találkoztunk mondta van egy ötlete, kapott prémiumot a munkahelyén menjünk el egy hétre nyaralni valamelyik trópusi országba a tengerhez. Mondtam neki nekem ez most nem fér bele az időmbe, mert nekem most a tanulmányaim fontosabbak ennél, nekem most az áll a prioritási listám élén majd jövőre. Erre felhúzta magát és közölte hogy akkor innentől majd a tanfolyamommal csókolózzak és járjak aztán dühösen otthagyott, azóta a telefont se veszi fel ha hívom.2023. szept. 16. 13:02
11/18 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? 10? :D
Te hülyeség miatt mondasz le egy élményről, ő meg egy ilyen miatt felhúzza magát. Az úgy f@sz@. Esküvő legyen mert összeilletek :D
12/18 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen tanfolyamra jársz, hogy úgy érzed, egyetlen hét nyaralás annyira a rovására menne a tanulásnak, hogy nem tudod megoldani?
13/18 anonim válasza:
Jó, hogy most derült ki, mekkora hisztis majom. Keress jobbat.
14/18 anonim válasza:
Lehet, hogy most eppen haragszik, de az nem tart orokke. De azt biztos felfogta, hogy teljesen maskepp gondolkodtok dolgokrol, igy pedig nincs jovoje a kapcsolatotoknak. Arra azert en is kivancsi vagyok, hogy melyik lehet az a tanfolyam, ahol 1 het nem fer bele. Gondolom az utazas kozben is tudsz olvasgatni a szent cel erdekeben, de mintha te egyaltalan nem megoldani akarod a problemat, hanem kimaradni belole. Ahogy nezem lesz jo sok idod tanulni, nem fogja egy holmi srac veled feleslegesen eltolteni.
15/18 anonim válasza:
Nem látjátok, hogy a faszinak az a baj, hogy nemet mondtak neki. A nőnek nem lehet akarata, csak menjen, amerre a faszika mondja.
16/18 anonim válasza:
15# te ne okoskodj màs nő meg sir hogy sehova sem viszik nyaralni,ha valakinek ez akkor gond akkor savanyodjon otthon
17/18 anonim válasza:
15: nőként mondom, hogy ez tipikus kiforgatós érvelés. Szóval akkor egy nő bármit csinálhat, úgy ugorjon a férfi, ahogy fütyül, mert ha nem, akkor már megy a hiszti, hogy az a gond, hogy a nőnek akarata van? Az véletlenül sem lehet, hogy a nőnek van egy döntése, amivel a férfi nem ért egyet? (és igen, fordított esetben is hasonló lenne a szitu, nem kel mindenből nemekharcát csinálni)
18/18 anonim válasza:
Én is elhagynálak, mert tanulásmániás vagy, ráadásul próbálnád megmagyarázni a világegyetemet is, mikor annyi az egész, hogy nincs kedved vele lenni.
Mondd meg neki, nem akarsz menni. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!