Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm eléggé perverz apakomplexusos,mi tévő legyek?
20 L 32 F
Amikor összejöttünk azt hittem,hogy én vagyok a világ legszerencsésebb idiótája.
A barátnőm gyönyörű helyes,kedves,mindenkivel tündérien viselkedik.Bárki aki találkozik vele utánna áradozik nekem róla,hogy hogy lehetek ilyen szerencsés jól becsüljem meg őt stb.
De aztán ott az érem másik oldala,hamar kiderült,hogy ha kettesben vagyunk az ágyban egy perverz disznó a barátnőm.
Szex közben szerepjátékot kell játszani állandóan apucinak hív, nekem kislányomnak kell őt és elképesztően csúnyán beszél szex közben.
És ez csak a jéghegy csúcsa.
Nem volt soha apja, mármint nem szeplőtelenül fogant csak apja le se sz@rta elhagyta őket,anyja folyamatosan cserélgette a pasiait gondolom ezért alakulhatott ki benne ez a beteges apakomplexus.
Ilyenkor mit lehet tenni,hogy tudnám a normális intimitás szex felé terelni?
Jobban örülnél, ha házit írna és bulizna, mint egy tini? Te egy 12 évvel fiatalabbat szedtél fel, nálad se oké valami.
“Az én tapasztalatom hogy az ilyen lányok 99%, apa nélkül nőtt fel, vagy elváltak szülök és apa nem foglalkozott vele.”
Nem a lányok, hanem mindenki így nőtt fel, iszonyú kisebbség az, akinek nem váltak el a szülei. Régen az osztályok kétharmada, most meg kb az egész(már iskolás gyerekem van).
Engem molesztáltak, ráadásul apám, nem élem újra szexnél és rohadtul nem vágyom ilyen szerepjátékra. Viszont abban lehet valami, mert a “titkos” dolgok sajnos bejönnek, de csak korombelivel, illetve egy kicsit szadista vagyok néha, gondolom büntetem a másikat. Korábban meg szerettem én lenni az “áldozat”..
De ilyen apakomplexus cucc nem érint egyáltalán, pedig arany életem lehetne, ha gondoskodó idősebb pasik vonzanának, ehelyett meg taszít(bár elsőre kifogtam egy idősebb szüzet, de az véletlen volt, és nem is működött).
Szerintem mondd meg neki, hogy ez neked nem jön be, nem kell olyat csinálnod, amit nem akarsz. Nyilván ő erről nem tud lemondani, téged meg taszít, nem lesz ez hosszú kapcsolat. Ezen nem lehet változtatni, gondolod ha lehetne, nem tenné meg bárki? Idővel talán változik, ahogy érik a személyisége, vagy ha gyereke lesz, de szerintem nem nagyon fog. Nekem ott lenne vége, ha egy álompasi anyucinak hívna, jajj belegondolni is borzalom:)
"Rendesen ilyenkor olyan gusztustalannak érzem magamat"
De megteszed.
Mondjuk bocs te sem normális ha ezekbe a szerepjátékokba (testvéres full gusztustalan) belemész.
Nem is értem. A szex két emberről szól, ahogy róla, úgy rólad is. Eszedbe se jutott beszélni vele arról, hogy neked ez vagy az nagyon nem tetszik és, hogy azt ne csináljátok. Vagy hogy csak beszélgess vele ezekről a dolgokról?
Netalántán próbálni felnyitni a szemét, hogy lehet nem ártana szakember és támogatod?
12 év van köztetek! Mégis mire számítottál?
Egyértelmű,hogy apakomplexusa van.
Egy 20 éves nem jön össze egy 32 èvessel!!!!Csak látni kéne a fától az erdőt.
Az kevés egy normális kapcsolathoz ha valaki szép,friss és ropogós!
"azt hittem,hogy én vagyok a világ legszerencsésebb idiótája."
Azt nem gondolom, hogy szerencses vagy, hogy egy evitizeddel fiatalabb lannyal kezdtel. Az utana jovo reszek pedig ratesznek erre egy lapattal. Amugy meg szerintem is kamu kerdes, ugyanaz a meretes kreten irja ezeket, majd jonnek a racsodalkozo kommentjei, amivel emeli a sajat show-ja "szinvonalat".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!