Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan bánt amit a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bánt amit a párom mondott?

Figyelt kérdés
Mondtam a páromnak meg a héten szeretném ha elmennénk kimozdulni mert még jó idő lesz vagy néznénk egy filmet lényeg hogy együtt legyünk kérdeztem melyik nap jó neki azt mondta bármikor jó neki találtam ki és szóljak....másnap írtam neki hogy kitaláltam erre mondja hogy neki aznap nem jó mert élmény motorozni az ismerőseivel...mikor nekem azt mondta bármikor kitalalhatom,jogosan esik rosszul?
2023. szept. 15. 11:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jogos a dühöd, mert egy számító majom szerintem az embered. Érdemes lenne ezt közölni is vele, mert így állandóan így fogsz járni.
2023. szept. 15. 14:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez prioritás kérdése, meg persze részben tartásé is. Nyilván az ember a barátnőjét helyezi előtérbe (nekem legalábbis ez evidens) sok minden mással szemben (ugye nem véletlen alakult ki az a közkeletű mém, hogy amikor a haver összejön egy csajjal, akkor a barátok szimbolikusan "eltemetik", mintha elvesztették volna), de azért ez ne jelentse már azt, hogy ha a barátnő füttyent egyet és 5 perccel event előtt változtat a megbeszélteken, akkor én azonnal alkalmazkodjak és ugorjak neki. Azt gondolom, hogy ez fordítva sem várható el. Mert akkor én vagyok a megbízhatatlan, kiszámíthatatlan férfi. Ugyebár....

Tehát pl. ha a barátnő lemondja a találkozót, mert dolga van, akkor számomra evidens, hogy akkor azt az időt "üresjáratnak" fogom venni, és adott esetben szervezek oda magamnak mást.

De ha közben kitalálja, hogy neki mégis jó, én meg már elígérkeztem másoknak, akkor hadd ne kelljen már nekem tartanom a hátam!

Esetenként, ha a másik fél megértő vagy neki is közbejön valami, akkor természetesen lehet alkalmazkodni, de minél többször fordul ez elő, annál megbízhatatlanabbnak fogják bélyegezni az embert adott esetben a barátai!

Mert ezt el lehet játszani 1x, 2x... de sokszor már nem, mert zavaró.

2023. szept. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!