Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom még a legminimálisab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom még a legminimálisabb kommunikációt is kerüli, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én 32 vagyok, a barátom 44. Fél éve vagyunk együtt. Az érzéseiről egyáltalán nem beszél, de még azt is nehéz belőle kihúzni, hogy mit akar enni, vagy hogy telt a napja. Általában minden olyan helyzetben, amikor 2 normális ember beszélgetni szokott, ő elővesz egy könyvet és olvas, vagy a híreket nézegeti a telefonján, vagy bámulja a netflixet. Programokat nem szervez, nem mondja, hogy szeret, sőt még a szexet is nekem kell kezdeményezni. Ha kérdezek valamit, általában egyszavas válaszokat ad. Sokszor nem is válaszol, csak bólogat. Nem csak velem ilyen, általában is elég introvertált. Gondoltam rá, hogy esetleg autista, vagy depressziós, vagy valami egyéb gondja lehet. Kérdeztem erről, javasoltam, hogy menjen pszichológushoz, de azt állítja, hogy ő jól van és neki jó így, meg hogy nem kell neki pszichológus. Én ennek ellenére szeretem, de nagyon nehéz így nekem, hiszen folyamatosan úgy érzem, hogy nem kellek neki, mert baromi közömbös. Azt sem tudom, hogy egyáltalán érez-e valamit irántam, vagy csak együtt kajálunk, meg filmezünk.
2023. szept. 14. 21:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Előtte viharosabb párkapcsolataid voltak, hogy ráleltél erre a remetére?
2023. szept. 18. 08:34
 22/36 A kérdező kommentje:

Előtte valóban egy viharosabb kapcsolatom volt, lehet, hogy emiatt jól esik egy ilyen nyugodt ember. Azóta beszéltem vele erről, azt mondja hogy nem autista és nem kell neki pszichológus. Egyszer kinyögte, hogy szeret. (de rá kellett kérdezni) Amikor összejöttünk, akkor sem volt túl kezdeményező, én hívtam el randizni, de azért ő csókolt meg előbb.

Időnként járunk ide-oda, főleg természetbe, túrázni, ilyesmi. Akkor sem beszél sokat...

2023. nov. 8. 20:22
 23/36 anonim ***** válasza:
Szexelni azért szoktatok? Vagy azzal nincs gond, bármikor gerincre vág, vagy ráhasaltat a konyhaasztalra?
2023. nov. 8. 20:38
 24/36 A kérdező kommentje:
Szoktunk, de nekem kell kezdeményezni. Ha rajta múlna, nem lenne sok szex.
2023. nov. 8. 20:47
 25/36 anonim ***** válasza:
De amikor van szex, az jó számodra, élvezetes? Kielégít?
2023. nov. 8. 21:00
 26/36 A kérdező kommentje:
Egyelőre igen. Bár ennek inkább az az oka, hogy szeretem és kívánom, nem az, hogy olyan baromi kreatív lenne az ágyban.
2023. nov. 8. 21:06
 27/36 anonim ***** válasza:
Régebbi pasijaid fantáziadúsabbak vagy aktívabbak voltak ezen a téren?
2023. nov. 8. 21:08
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Meséld már el légyszi, hogy hogyan ismerkedtetek meg illetve jöttetek össze?
2023. nov. 8. 21:12
 29/36 A kérdező kommentje:

Hát igen, azt kell mondjam, hogy az eddigiek azért több mindent megtettek, hogy jó legyen a szex.

Munkahelyen ismertem meg egyébként, közvetlen kollégám.

2023. nov. 9. 16:05
 30/36 anonim ***** válasza:

Uh, nebazz... Kollégád? Házinyúlra nem lövünk, nem tudtad?

Mit melóztok amúgy?

2023. nov. 9. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!