Webfejlesztő cégeknél mi a legminimálisabb szint amivel állást lehet találni?
Gyakornokként talán, de amikor én kerestem hasonlót egyetem mellett, akkor is a legtöbb helyen előny a PHP/Js, Joomla, Wp, Bootstrap, esetleg debian ismeret. + az angol nyelvtudás.
Évfolyam társam dolgozott egy webshopnak gyakornokként, de kb a tartalom frissítés volt a feladata. Annyi előnye volt csak, h belekukkanthatot a kódokba és a működésbe, de hozzá nem nyúlhatott.
ezzel a tudással szerintem inkább alvállalkozóként kéne működnöd:
vagy bedolgozol egyéni fejlesztésekhez (pl néha nekem is jól jönne egy ember, akinek lepasszolom a webdesign-t mert elég sziszifuszi és elviszi az időt) de őszintén szólva alkalmazottnak én sem tudnálak felvenni, mert nem termelnéd ki a minimálbért sem. (bár én nem is tucat CMS oldalakkal foglalkozok, hanem kevesebb, de nagyobb munkával)
tehát nincs annyi (csak webdesign) meló, hogy napi 8 órában tudnék neked melót adni.
ellenben: webdesigner pozícióra szerintem keresnek embert pl olyan (többnyire webfejlesztőknek "csúfolt") marketingügynökségek, ahol csak CMS oldalakkal foglalkoznak és kb ez ki is meríti a képességeiket. többnyire bemutatkozó oldalak, kisebb, alacsony látogatottságú oldalakkal foglalkoznak így nekik elég lehet egy webdesigner is
viszont bármelyik utat is választod: legyen portfóliód!
behance.net -re mehet a UX design, github-ra pedig a forráskódja és a profiljaid linkjét rakd az önéletrajzodba. enélkül el se küld, mert nem fognak foglalkozni veled
"viszont bármelyik utat is választod: legyen portfóliód!"
Meg egy tiszta alsógatya sem árt, pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!