Gólyaavatóra feladat a lehető legminimálisabb tárgyi eszközök használatával?
kenjetek meg pár pelenkát valami olcsó nutella utánzattal
aki leggyorsabban nyalja ki az kapja a pontot
egy mélytányérnyi lisztből szájjal tic tac drazsék kihalászása
Lehetőleg minél kevesebb eszközt szeretnénk használni, így pl zenés feladatokat gondoltunk, és hasonlókra
De köszönöm a gyors választ
annyira ne legyetek zsidók, az ilyesmitől lesz jó egy gólyaavató
eszembe jutott még egy: minden csapatból egy versenyzőre van szükség
minden versenyző kap két asztalt, egymástól tíz méter távolságra
az asztalokon műanyag tálak vannak, az egyikben egy csomó vattagolyó/papírgalacsin
a versenyzőknek a fejüket zsírral bekenve, majd a tálba nyomva, ilyen módon az arcukhoz ragasztva kell átszallítaniuk a táluk tartalmát a másik asztali tálba
Volt még olyan is, hogy korbe alltunk, egy kartyat kellett a szankkal korbe adni. Ez nekem nem tetszett, tul megalazo volt…
Akkor még olyan is, hogy harman kellett egy kicsi törölközőre állnunk és anélkül, hogy leléptünk volna megfordítani a törölközőtt. (en mint lany voltam ket fiuval, az egyikuk a hatara vett es ugy forditottuk meg vegul😅)
Masik ami nekem nem volt kinos bar masoknak sajnos igen… az osztalybol ket fiu egy rud felett(amit ket ember tartott) kellett felemelni es “atdobni” az osszes lanyt. Na most egy nyilvan egy teltebb lanynak nagyon rossz erzes lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!