Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tűnhet el intimitás folyamatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tűnhet el intimitás folyamatos féltékenységi roham és ellenőrizgetés miatt?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy férfi és a nője. Eleinte nagyon jó minden, majd szépen lassan csúszik lefelé az egész a nő folyamatos és megállás nélküli féltékenységi rohamai, ellenőrizgetései és dacoskodásai miatt a lehető legártatlanabb szituációk kapcsán is.

Alapvetően tud emiatt átalakulni a férfi vonzalma a nő felé úgy, hogy hosszú ilyen időszakok után már ne kívánja a barátnőjét, hanem másban keresse az örömöt?

23/F 20/L

2023. szept. 14. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a nő paranoid skizofrén, azok ilyen betegesen féltékenyek. Irány a pszichiáter. Ez ettől már csak rosszabb lesz.
2023. szept. 15. 07:33
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Valahogy úgy működik, hogy ugye mondod neki (nem te, általánosságban), hogy biztos megcsalsz, stb. Egy idő után meg úgy lesz vele, hogyha amúgy is ezt feltételezed, akkor tök mindegy, hogy mit csinál, akár meg is csalhat. Meg ugye el is lököd magadtól, mert folyton veszekedtek emiatt.

Az én exem is féltékeny volt mindenkire, de elég beteges módon, szóval pl elmentem egy férfi énekes koncertjére és csináltam is vele közös képet, és erre is ki volt akadva, hogy én biztos összejövök vele. Illetve ilyen random sztorikra, hogy pl egy osztálytársam vicceset mondott órán (gimis voltam még). Meg kiakadt, hogy nem adom meg a Facebook jelszavamat, biztos titkolok valamit és megcsalom. Amikor a barátnőmmel vagy a családommal töltöttem az időt, arra is féltékeny volt, hogy nem vele vagyok (miközben mindennap találkoztunk, talán havi 1 napot nem), meg hogy engem ő nem tud boldoggá tenni, bezzeg más meg igen... Hát ebből mi lett? Igen, az. Megismerkedtem valakivel és szépen lassan egymásba szerettünk, mert ő nem volt féltékeny, mert vele jól éreztem magam, mert ő úgy igazán kedvelt engem és nem birtokolt. El is hagytam miatta (is) az exemet. Aki mondta is, hogy tudta, hogy nem ússza meg ennyivel, hogy elmondok egy sztorit, hogy milyen vicceset mondott valaki, és milyen igaza volt. Hát ja, önbeteljesítő jóslat. :D

2023. szept. 15. 08:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedne ilyen emberrel a franc :D Tudod ki. Akkor sem, ha szeretem, mert nem vagyok hajlandó egy mentálisan sérült ember f...gaihoz asszisztálni.
2023. szept. 17. 23:07
 14/14 anonim ***** válasza:

12-es nagyon jól leírod a helyzetem milyen volt,csak sajnos én voltam ilyen barom!!!🙈

3,5 év után oda jutottunk hogy nemsikerült megbeszélni a problémàkat és szakított velem a párom.

Tudom már késő de nagyon sokmindent megtanultam de túl későn.

Sajnos nem tanultam a hibákból amikor kellet volna,hanem inkább még tetőztem,és abból sem hogy 1000x figyelmeztetet!

A mai napig még szeretem!!!

De nemtudok mit tenni,nemjön vissza.

Pedig biztos máshogyan álnék hozzá a kapcsolathoz mint eddig!!!

jan. 1. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!