Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki ?
#19:
Tudat alatt vagy "felett", nem akarsz kiköltözni, ezért merült fel benned ez a kérdés, ami ugye megoldást csinálna az itthon maradásra.
miért nem mentél el egy paphoz inkább
de megtörtént, légy feloldozva !! ámen
mostantól legyél hűséges feleség
igérd meg,
és felejtsd el, hogy megtörtént ami megtörtént,
itt elmondtad és maradjon millió ember között amit megosztottál..
béke veled gyermekem
Akkor kussolj és költözz, szülj, nebassz többet félre, ha lehet.
Viszont esélyes, hogy Rád ismer itt valaki a szitu alapján, ritka Magyarországon az olyan terhes cigányjány, akinek Marokkói párja van...
Azért a asyilatmukarara.ma-n ne írd ki a kérdést! 😁
10#
Neki van igaza!
Ne csinálj nagyobb butaságot azért mert fáj a bűntudat!
Neeeeee mond el neki!
Tanulj belőle!
A másik meg az hogy próbálj nem ezen kattogni. Nem gondolnám hogy jót tesz a babának.
#26 Örülnék ha a cigányozást nem kezdenénk el, szerintem teljesen mindegy hogy milyen nemzetiségiek vagyunk, csak azért mondtam el mert beletartozik a történetbe. Lehetnénk kínaiak is… igazán mindegy
És nem hiszem hogy rám ismerne itt valaki mert egy rokonom se használja ezt az oldalt, ő pedig nem tudd magyarul
#27 Köszönöm a megerősítést mostmár biztosan nem fogom elmondani, mindenki hibázik, én attól meg jó feleségnek tartom magam, nem fogom ezért feladni azt akit szeretek ! Köszönöm mindenkinek a normalis valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!