Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki ?

Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve vagyunk házasok, eddig minden tökéletes volt , kívánni se tudnék jobb férjet, most várjuk az első gyerekünket. Épp ezért se tudom mit csináljak, mert fel emészt a bűntudat, úgy érzem nincs kiút ebből. Van a családomnak egy barátja akivel elkezdtünk irogatni, de általános dolgokról, utánna találkoztunk párszor anyueknal es hat megtörtént. Rettenetesen bánom mert a férjemet 18 éves korom óta ismerem, szeretem, tudom hogy nagy hiba volt de nincs kivel megbeszélnem, a családom roma ott ez hatalmas szégyen, a férjem marokkói pont most terveztük hogy ki költöznénk. Az egész életem tönkre menne, es sose bocsátana meg nekem. Fogalmam sincs miért csináltam, csak elvitt a hév. Mit csináljak, mondjam el, vagy ne?

2023. szept. 14. 09:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez kamu
2023. szept. 14. 10:36
 22/34 A kérdező kommentje:
#20 enis így gondolom ezért is egyre jobban úgy érzem hogy nem fogom elmondani
2023. szept. 14. 10:43
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Tudat alatt vagy "felett", nem akarsz kiköltözni, ezért merült fel benned ez a kérdés, ami ugye megoldást csinálna az itthon maradásra.

2023. szept. 14. 10:44
 24/34 A kérdező kommentje:
#23 őszintén mikor látogatóba járunk szeretek ott lenni, a családja nagyon kedves, néhány tavolibb rokon csak a bolond de azokkal csak alkalmakkal találkoznánk, szoval nem lenne bajom a ki költözéssel, és most pont hogy ebben látom a kiutat
2023. szept. 14. 10:48
 25/34 anonim ***** válasza:
37%

miért nem mentél el egy paphoz inkább

de megtörtént, légy feloldozva !! ámen

mostantól legyél hűséges feleség

igérd meg,

és felejtsd el, hogy megtörtént ami megtörtént,

itt elmondtad és maradjon millió ember között amit megosztottál..

béke veled gyermekem

2023. szept. 14. 11:12
 26/34 anonim ***** válasza:
56%

Akkor kussolj és költözz, szülj, nebassz többet félre, ha lehet.

Viszont esélyes, hogy Rád ismer itt valaki a szitu alapján, ritka Magyarországon az olyan terhes cigányjány, akinek Marokkói párja van...

Azért a asyilatmukarara.ma-n ne írd ki a kérdést! 😁

2023. szept. 14. 12:43
 27/34 anonim ***** válasza:
40%

10#

Neki van igaza!

Ne csinálj nagyobb butaságot azért mert fáj a bűntudat!

Neeeeee mond el neki!

Tanulj belőle!

A másik meg az hogy próbálj nem ezen kattogni. Nem gondolnám hogy jót tesz a babának.

2023. szept. 14. 12:50
 28/34 A kérdező kommentje:

#26 Örülnék ha a cigányozást nem kezdenénk el, szerintem teljesen mindegy hogy milyen nemzetiségiek vagyunk, csak azért mondtam el mert beletartozik a történetbe. Lehetnénk kínaiak is… igazán mindegy

És nem hiszem hogy rám ismerne itt valaki mert egy rokonom se használja ezt az oldalt, ő pedig nem tudd magyarul

#27 Köszönöm a megerősítést mostmár biztosan nem fogom elmondani, mindenki hibázik, én attól meg jó feleségnek tartom magam, nem fogom ezért feladni azt akit szeretek ! Köszönöm mindenkinek a normalis valaszt

2023. szept. 14. 15:06
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
És kié a gyerek?
2023. szept. 14. 15:18
 30/34 A kérdező kommentje:
#29 20 hetes terhes vagyok, és 5 napja történt az a dolog, nyilván a férjemé, es ő az egyetlen akivel nem védekezünk úgyhogy e felől teljesen nyugodt vagyok
2023. szept. 14. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!