Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki ?

Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve vagyunk házasok, eddig minden tökéletes volt , kívánni se tudnék jobb férjet, most várjuk az első gyerekünket. Épp ezért se tudom mit csináljak, mert fel emészt a bűntudat, úgy érzem nincs kiút ebből. Van a családomnak egy barátja akivel elkezdtünk irogatni, de általános dolgokról, utánna találkoztunk párszor anyueknal es hat megtörtént. Rettenetesen bánom mert a férjemet 18 éves korom óta ismerem, szeretem, tudom hogy nagy hiba volt de nincs kivel megbeszélnem, a családom roma ott ez hatalmas szégyen, a férjem marokkói pont most terveztük hogy ki költöznénk. Az egész életem tönkre menne, es sose bocsátana meg nekem. Fogalmam sincs miért csináltam, csak elvitt a hév. Mit csináljak, mondjam el, vagy ne?

2023. szept. 14. 09:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
26%
terhesen tetted szét a lábad más férfinak? Ez még nagyobb szégyen. Véletlen nem troll vagy?
2023. szept. 14. 10:10
 12/34 A kérdező kommentje:

#5 Nincs is a képben hogy választani kellene, nem vagyok szerelmes a másikba, csak abba a pillanatba mikor kezdeményezte nem bírtam ellenállni. De ettől függetlenül soha semmiért nem cserélném le a férjemet.

#10 Azért van bűntudatom, mert nagyon jó férj és én hogy megaláztam ezzel, és hátba szúrtam. Ha tehetném ki törölném , de nagyon érzékeny a meg csalásra úgyhogy biztos elvállna.

2023. szept. 14. 10:13
 13/34 anonim ***** válasza:
33%
A masiknak nem kellesz kihasznalt de égő.
2023. szept. 14. 10:14
 14/34 anonim ***** válasza:
38%
Ne mond el.
2023. szept. 14. 10:18
 15/34 A kérdező kommentje:

#11 Mondtam hogy azért írtam ki mert nincs kinek el mondanom, mivel a családomnak ez szégyen, a baratnőim mind ismerik a családomat és hasonlóan gondolkodnak. Ezért irtam ki mert szeretnek külső véleményt is hallani… örülnek ha nem lennék a válás szélén egy gyerekkel a hasamba.

#13 szó se volt köztünk komolyabb kapcsolatról, nem érdekel hogy kellenék e neki mivel én nem akarok tőle semmit

2023. szept. 14. 10:20
 16/34 anonim ***** válasza:
47%

Nézd... minden ember érzékeny a megcsalásra. Ha a párom megcsalna nem hiszem hogy meg tudnám bocsátani.

DE. Nagyobb eséllyel bocsátom meg neki, ha elmondja. Ha utólag tudom meg, 2-3 évvel később mondja el vagy esetleg egyenesen mástól, akkor az még rosszabb, mert eltitkolta előlem. A szembe hazudás nem rosszabb a megcsalásnál.

2023. szept. 14. 10:21
 17/34 A kérdező kommentje:
#16 Őszintén abba bízok hogy sikerül a kiköltözés és akkor ott biztos nem derülne ki mert ha a családom meg is tudja biztos nem mondják el, nem értenék meg és el itelnének de elmondani nem mondanák el
2023. szept. 14. 10:25
 18/34 anonim ***** válasza:
14%
Neked a költözéssel van a bajod, azért merült fel benned ez a "megoldás" kérdés!
2023. szept. 14. 10:25
 19/34 A kérdező kommentje:
#18 ezt hogy érted?
2023. szept. 14. 10:33
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

16-os, ez szamárság.

Minél több idő telik el, annál kisebb az esély, hogy valaha is visszajut a férjhez az információ.

Nagy eséllyel sosem tudná meg.

Ha nem tudod meg, akkor meg hülyeség azon fantáziálni, hogy mekkora eséllyel bocsátanád meg. Sosem tudod meg, tehát nem is lesz mit megbocsátanod (ha a férj helyében lennél).

2023. szept. 14. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!