Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak,h nincs kedvem szexelni most?
3. Napja h nyagat vele, de nekem még mindig nincs kedvem hozzá.
Hogy mondjam meg neki, akkor ha már napok óta nincs kedvem?
a száddal, ahogy beszélgetni is szoktál vele.
Mi az, hogy nyaggat vele? Keress egy normális pasit/csajt, aki képes uralkodni az ösztönein.
2-es, nem! Nem működik. Ha a hüvely nincs izgalomban, akkor száraz és rugalmatlan.
Röviden: fájdalommal jár a szex!
Remélem segítettem.
Szerintem csak mondd meg neki
El kell fogadnia, ha nagyon nem bírja ott a jobb keze. Ha megunta, akkor ott a bal
De most komolyan, jogod van nemet mondani.
Ha ennyire nem kívánod, lehet, hogy annak más oka van, hogyha még 1-2 hétig ezt érzed, gondolkozz el azon, hogy minden okés-e a kapcsolatban.
Az első két válaszadónak meg üzenem, hogy a nő nem arra van, hogy minden vagyukat kielégítse. De komolyan kettes, feküdj te hasra és turd csendben hogy valaki megdgjon. Na, hogy tetszik az ötlet? Megbeszéltük.
Nem tudom, mit jelent nálad a nyaggatás, de ha engem csesztetne ezzel a férjem, tuti még élni se lenne kedvem. Amúgy ja, épp elég létezni is ebben a trópusi melegben.
Remélem, a #2 csak a jobb kezével tudja tenni a dolgát. Barom. Jó, hogy meg nem erőszakolod már a nődet. #1, tegyen a kedvére a pasi valahogy, ha már ennyire nem kívánja. A nőd nem egy ürítőzsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!