Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak,h nincs kedvem szexelni most?
3. Napja h nyagat vele, de nekem még mindig nincs kedvem hozzá.
Hogy mondjam meg neki, akkor ha már napok óta nincs kedvem?
"Ilyen gyomorforgató stílussal te viszont maximum egy gumibabát farkalhatsz rendszeresen, értelmes nő ugyanis a közeledbe nem megy"
Hogyne
Majd rátok gondolok mikor a csajomat kefélem éppen
Mivel neki és nekem nem okoz problémát ha a másik éppen szexelni szeretne
Ti meg a vicc kapcsolataitokkal azt csináltok amit akartok
Elég beteges, hogy másokra gondolsz, miközben a (nemlétező) csajodat keféled, de azért az én 10 éves házasságom a vicc. :D:D Gyenge próbálkozás volt.
Ferdíthetsz nyugodtan tovább, magadat égeted csak le vele. Sehol nem írtam, hogy nekünk gondot okoz szexelni, okostojás. 🤦🏻♀️ Ellenben az sem, ha néha-néha előfordul h egyikünk épp nincs kedve, mivel tudod.. nem agyatlan bszógépek vagyunk, hanem normális emberek, akik szeretik egymást és nem halnak bele abba, ha 3 napig nem dugnak.
A helyedben annyira azért nem reklámoznám és főleg nem lennék rá túlságosan büszke, hogy megmaradtál az állatias ösztönlény szinten és azt vizionálod egy nőnek bármikor rendelkezésedre kell állnia, ha áll a pöcsöd…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!