Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz ebből irigység?

Figyelt kérdés

Barátnőm szülei nem éppen a legtehetősebbek, semmiképpen sem szegények, inkább középosztálybeliek. Mi viszont azért elég jól élünk, anyukám könyvelő, apukám pedig egy német cégnél programozó. Barátnőm rengeteg dolgot kap; parfüm, Nike cipő, Nike nadrág. Én viszont nem kapok ilyeneket az ő szüleitől. (Egyáltalán nem igénylem)

Nem lesz ez rossz érzés a szüleinek, hogy az én szüleim több mindent megtehetnek, és több ajándékot kap mint amennyit nekem tudnak adni?

Nem tudom, hogy szólnom kellene -e a szüleimnek, hogy elég lesz már. (Szeretetből veszik neki az ajándékokat, viszont méregdrága és ezért is érzem úgy, hogy a szülei egy idő után nagyzolásnak fogják venni)

Válaszokat előre is köszönöm!

2023. szept. 12. 22:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Oszinten gondolom, hogy itt ez a nagy ajandekozas tapintatlansag a szuleidtol. Mas orszagokban nem is szokas ez.
2023. szept. 12. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem gondolom, hogy zavarja őket. Ha igen, nyílván szólnak. De nem fognak.
2023. szept. 12. 22:31
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Én a lány szülei helyében bizony rossz néven venném ezt a nagy ajándékozást. Olyan, mintha a te szüleid azt fitogtatnák, hogy ők mennyivel jobban tudnak gondoskodni barátnődről, mint a saját szülei.
2023. szept. 12. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Ezt a barátnőddel kellene megbeszélned. Mi tart vissza attól, hogy beszélj a fenntartásaidról ?
2023. szept. 12. 22:57
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Ez tényleg kellemetlen. Nem drága ajándékokat kellene venni, hanem inkább élményeket. Esetleg kirándulásra, moziba veled, de ez az ajándékozás nyomasztó lehet a szüleinek.
2023. szept. 13. 00:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell neki mondnai, hogy kicsit fogják vissza, köszönöd szépen de nem akarod hogy gond legyen belöle.
2023. szept. 13. 01:57
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Milyen ajándékokról van szó? Szülinapi, névnapi stb? Vagy csak úgy? Az alkalmakra vett ajándékokkal semmi probléma, ha megtehetik és szívből adnak drágább dolgokat. De a csak úgy veszek ezt azt, az idővel a barátnődnek lesz kellemetlen. Egyrészt az emberek többsége ilyenkor viszonozni próbálja (akkor is ha a szüleidben ez fel sem merül, hogy ők is kapjanak bármit viszonzásul!) és szülhet benne frusztrációt, hogy nem bírja a lépést tartani, mert anyagilag nem teheti meg.
2023. szept. 13. 06:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Múltkor nyáron rossz idő volt és nem volt nálunk hosszú nadrágja, rögtön kapott 2 niket. De általában csak névnapra és szülinapra kap.
2023. szept. 13. 06:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem nőként elfogadhatatlan lenne, hogy elfogadjak méregdrága cuccokat olyan emberektől, akikhez semmi közöm - a barátom szülei max. ismerősök, de nem közeli családtag.

Mondjuk nekem van szám, és meg tudom mondani, hogy ezt ne, csak a barátnőd meg gondolom örül, hogy jönnek a márkás cuccok.

A szüleinek hogy esik? Tőlük kell megkérdezni.

Nálunk ebből komoly probléma van egyébként, mert egyik nagyi pénzes, a másik szegény, és állandóan megy a harc meg a másikkal direkt kib.szás.

2023. szept. 13. 07:57
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

Jól érzed, szólnod kéne a szüleidnek. Ők nem érzik, milyen kellemetlen ez a szerényebb viszonyok között élő szülőknek.

Ha összeházasodtok és külön család lesztek, akkor már nem lesz gond, ha a menyüket gazdagon ajándékozzák, de amíg csak jártok, ill. gondolom mindketten a szüleiteknél laktok, addig ezt nem kéne.

2023. szept. 13. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!