Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz ebből irigység?
Barátnőm szülei nem éppen a legtehetősebbek, semmiképpen sem szegények, inkább középosztálybeliek. Mi viszont azért elég jól élünk, anyukám könyvelő, apukám pedig egy német cégnél programozó. Barátnőm rengeteg dolgot kap; parfüm, Nike cipő, Nike nadrág. Én viszont nem kapok ilyeneket az ő szüleitől. (Egyáltalán nem igénylem)
Nem lesz ez rossz érzés a szüleinek, hogy az én szüleim több mindent megtehetnek, és több ajándékot kap mint amennyit nekem tudnak adni?
Nem tudom, hogy szólnom kellene -e a szüleimnek, hogy elég lesz már. (Szeretetből veszik neki az ajándékokat, viszont méregdrága és ezért is érzem úgy, hogy a szülei egy idő után nagyzolásnak fogják venni)
Válaszokat előre is köszönöm!
Nem tudom, nekem nőként elfogadhatatlan lenne, hogy elfogadjak méregdrága cuccokat olyan emberektől, akikhez semmi közöm - a barátom szülei max. ismerősök, de nem közeli családtag.
Mondjuk nekem van szám, és meg tudom mondani, hogy ezt ne, csak a barátnőd meg gondolom örül, hogy jönnek a márkás cuccok.
A szüleinek hogy esik? Tőlük kell megkérdezni.
Nálunk ebből komoly probléma van egyébként, mert egyik nagyi pénzes, a másik szegény, és állandóan megy a harc meg a másikkal direkt kib.szás.
Jól érzed, szólnod kéne a szüleidnek. Ők nem érzik, milyen kellemetlen ez a szerényebb viszonyok között élő szülőknek.
Ha összeházasodtok és külön család lesztek, akkor már nem lesz gond, ha a menyüket gazdagon ajándékozzák, de amíg csak jártok, ill. gondolom mindketten a szüleiteknél laktok, addig ezt nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!