Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzelmi zsarolóval hogy lehet beszélni?
Nem szeretnék vele maradni. Meguntam és utálom ezt az egész szituációt. De folyamatosan csak az érzelmi zsarolás megy, mindig eléri, hogy én érezzem magam hibásnak mindenben. Ha nem szeretnék szeretkezni vele, ordít kurvának nevez és mégis valahogy mindig eléri, hogy csináljuk. Nagyon erőszakos ember.
Így utólag belátom és bánom, hogy össze jöttem vele.
"Nem szeretnék vele maradni"
És mi tart vissza attól, hogy ma szakits vele?
6os válaszolónak
Hogy szex közben felvett videóra engem a tudtom nélkül.
NANE honlapja
Van ilyen aloldal :
Mit tegyél ha zsarolnak rólad készült képekkel
Kérj segítséget tőlük!!!!!!
"Ha nem szeretnék szeretkezni vele, ordít kurvának nevez és mégis valahogy mindig eléri, hogy csináljuk."
És te ezt még szeretkezésnek nevezed? 😂
"Hogy szex közben felvett videóra engem a tudtom nélkül."
Ez már önmagában bűncselekmény.
És mivel zsarol tulajdonképpen?
Mert ha azzal, hogy nyilvánosságra hozza a felvételeket, ha nem maradsz vele és nem fekszel le vele, akkor ez nem "érzelmi" zsarolás, hanem bűncselekmény. Zsarolás, kényszerítés.
Imádják a zsaruk az ilyen eseteket.
Arra való a mobiltelefonod, hogy titokban készíts vele hangfelvételt arról, amikor zsarol, megaláz és ordítozik veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!