Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A NANE egyesületet hogy érhetném el telefonon,hónapok óta nem sikerül... felveszik egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nem tudtam a kategóriát eldönteni...2023. szept. 8. 21:10
1/8 anonim válasza:
Ó, nekem most tanácsolták h hívjam fel, így agyalok rajta h megtegyem e, erre ez...
2/8 A kérdező kommentje:
Sok sikert. Alig van időm,mindig van itthon valaki,vagy a gyereket rendezem... de tényleg július óta nem veszik fel
2023. szept. 8. 21:24
3/8 anonim válasza:
Esetleg egy emailt írni nekik? Face oldaluk ha van
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg írj emailt. A semminél jobb. Ott válaszolnak 4-5 nap múlva.
2023. szept. 8. 21:25
5/8 A kérdező kommentje:
segelylevel@nane.hu
2023. szept. 8. 21:29
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy:
hétfőn, kedden,
csütörtökön, péntek 18 és 22 óra között, kedden 8 és 12, és szerdán 12
és 14 óra között hívhatja a 0680505101 telefonszámon
2023. szept. 8. 21:47
7/8 anonim válasza:
Én pár hét mindennap több óra próbálkozás után felhívtam a Patentot. Ők egyből fölvették. A NaNe szörnyű, az folyamatosan foglalt
8/8 anonim válasza:
"Kedves Látogatónk!
A chat szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Ügyeleti időben, szerdánként 16-18 óra között fogadjuk a chat üzeneteket. Segélyvonalunk addig is elérhető hétfő, kedd, csütörtök, péntek 18-22, kedden 8-12 és szerdán 12-14 óra között.
Írhatsz nekünk a segelylevel@nane.hu címre vagy a NANE facebook oldalán.
Vészhelyzet esetén hívd a 112-t. A rendőrségnek kötelessége minden családon belüli erőszak ügyben eljárnia.
Ha menekülni kényszerülsz, hívd az OKIT éjjel-nappal hívható ingyenes 0680205520 számát."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!