Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza a barátnőmnek vagy a páromnak?

Figyelt kérdés

A barátnőmet 15 éve ismerem, a barátommal 2 éve vagyunk együtt, idén nyáron azt terveztük, hogy a barátnőm + a barátja illetve a párom és én elmegyünk valahova közösen nyaralni, viszont ez meghiúsult, mivel a párom nem akart oda mennyi nyaralni, ahova a barátnőmék akartak menni, ugyanis a párom Santorinibe szeretett volna elmenni, viszont ezt nem engedhették meg magamnak a barátnőmék akik Baska-hoz ragaszkodtak.

Azért nem engedhették meg maguknak, mivel a barátnőm az egyetem óta nem dolgozik (3 éve) hanem bevállalta az otthoni teendőket, hogy a barátjának ne kelljen ezzel törődnie, így egy fizetésből élnek ketten a szüleik házának a felső szintjén, és nyilván így nem fér bele annyi minden.

És ebből indult ki az egész konfliktus, mivel a párom szerint a barátnőm pasija egy papucs, a barátnőm meg egy nárcisztikus gold digger, miért mennénk olyan helyre nyaralni, ha megengedhetünk magunknak egzotikusabb helyeket is, miért kéne kutyába lemennünk a barátnőm előtt, akinek munkaundora van, és ezért csóróskodnak, ha mi egyszer mind a ketten dolgozunk és azért, hogy odamenjünk ahova akarunk menni, mondta azt is, hogy ha mind a ketten dolgoznának, és úgy nem férne bele, így megértené, de a jelenlegi formában nem fog kompromisszumot kötni senkivel csak azért mert a barátnőm eltartatja magát mint egy 5 éves.

A barátnőm pedig arra bíztat, hogy szakítsak a barátommal, mert lenézi a szegényebbeket, mert Ő a nárcisztikus, mert ha valami nem úgy van, ahogyan Ő szeretné akkor inkább nem is csinálja meg, hogy Ő többet nem akarja látni a barátomat, én jobbat érdemlek, csak 3-an kellett volna elmennünk alapból is, Őt meg otthon hagyni.

Úgy érzem 2 tűz között vagyok, és valahogy mind a 2 fél egy picit gyerekes, és nem tudom, hogy a jelenlegi helyzetben mit csináljak.

2023. szept. 8. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

Ez a nárcizmussal való dobálózás nagyon népszerű lett manapság.

Mindnekinek igaza van és mindnekinek a kva anyját:D Ez a nagy helyzet.

A pasid szeretne menni valahova.

A barátnőd máshova szeretne menni.

A pasidat nem érdekli az a hely, ahov a abarátnőd akar menni.

A barátnődet akár érdekli, akár nem, nem tudja megfizetni azt, ahova a pasid menne.

A történetnek itt vége, nincs közös metszet, ne nyaraljatok együtt.

De... mi akadályoz meg bárkit is abban, hogy elmenjen oda ahova szeretne? És Kérdező, te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy mindkettő helyre elmehetsz, mert téged szívesen látnak mindkét társaságban és elvileg anyagilag is belefér.

Az, hogy ócsárolják egymást, az viszont nonszensz, mindkét részről.

Miért kéne szakítanod azért, mert a barátnődnek nem szimpatikus?

Miért kéne a pénzügyeiket máshogy intézniük a barátnődéknek azért, mert a pasidnak az nem szimpatikus?

Törődjön mindkettő a maga dolgával!

2023. szept. 8. 14:16
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Kb mindent leírtak előttem. Mindketten gyerekesen viselkednek. Mindkettejük álláspontja érthető, ellenben az egymásra fújás nem. Zárd le a dolgot, ha megint erre panaszkodnának neked, hogy ehhez neked semmi közöd, te mindkettejüket szereted, úgyhogy ha ők is szeretnek, akkor ezt a viselkedést fejezzék be, és ne okozzanak felesleges feszkót. Véleményük lehet, lehetnek ellenkező állásponton, de felnőtt embereknek illik kultúráltan viselkedni.
2023. szept. 8. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:
35%

"mivel a párom szerint a barátnőm pasija egy papucs"

Egyiknek sincs igaza, de nekem ez red flag lenne. Pláne ha terveztek gyereket.

2023. szept. 8. 16:10
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
13-as, ha neked ez redflag, akkor ne nagyon akarj két szónál többet váltani egy emberrel sem.
2023. szept. 8. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Nekem red flag (már mondtam, 2 szó), mert nekem azt jelenti, ha a kérdező otthon maradna a gyerekkel, és megkérné a párját, hogy válogasson be egy mosást, magát is papucsnak tartaná, és nem tenné meg. Tudni kell olvasni a sorok közt.
2023. szept. 8. 19:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy neked ez jut erről eszedbe, gyakorlatilag csak ködben tapogatózás. A gyerekvállalás szóba se került, de megnyugtatom a lelkivilágot, abban a helyzetben az anyának is marad jövedelme.
2023. szept. 8. 19:27
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
Leszarom a jövedelmet, nekem baromi nagy red flag, aki a papucs szót használja. Pláne olyan helyzetre, amiről nem tudni semmit. A kérdező nem említi, hogy a barátnő a párját belekényszerítette volna a helyzetbe.
2023. szept. 8. 19:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt az igazi kérdés az, hogy te kérdező, te hova akartál volna menni nyaralni és kivel?
2023. szept. 8. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Mondjuk jobban válogasd meg a barátaidat és a párodat is!
2023. szept. 10. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!