Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal lassan összeköltözü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal lassan összeköltözünk, szerintetek fog segíteni a háztartásban?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, egyetemisták vagyunk még, most fogunk végezni.

Párszor beszélgettünk már arról, hogy ő nagyon szereti ha én őt kiszolgálom, főzök neki stb. Azt is tudom, hogy neki tetszenek ezek a régimódi dolgok, hogy a férfi dolgozik és a nő pedig otthon viszi a háztartást, de tudom hogy nyilván nem ragaszkodik ehhez, csak kicsit tartok attól, hogy hiába lesz nekem is ugyanúgy munkahelyem, egy idő után rám lesz sózva az egész háztartást és nem 50-50 arányban lesznek megosztva a feladatok.

Főzni lusta és közösen sem szeret, persze szokott magára, nem életképtelen, takarít is most az albérletében, de félek attól, hogyha összeköltözünk akkor, ha meg is beszéljük, egy idő után elvárja azt a kiszolgálást, amit otthon kap az anyukájától, aki mindent megcsinál az egész családnak szó nélkül.

2023. szept. 7. 21:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
És nálatok mi az ellenszolgáltatása a kiszolgálásnak?
2023. szept. 8. 08:41
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

19

Én jól keresek, bőven és lazán megelek belőle. Ha a másik mégis többet keres, nem leszek attól otthoni kiszolgáló személyzet. Az időm értékesebb és fontosabb.

2023. szept. 8. 08:46
 23/30 anonim ***** válasza:
40%
Nálunk az, hogy minden szempontbol gondoskodik rolam a ferjem es biztonságot ad. De szamomra nem teher a "kiszolgalasa", en elvezem, hogy neki adhatom az időm es az energiam.
2023. szept. 8. 09:02
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én most költöztem össze a párommal, az egyetem után, másfél éve vagyunk együtt. (22 évesek vagyunk)

Tudtam, hogy fog segíteni, hiszen ő volt az, aki előbb főzött nekem, talán még együtt sem voltunk.

Aztán ő hozta azt a szabályt (egyébként akkor, amikor én főztem), hogy "egyik főz, másik mosogat".

Porallergiája van, többször láttam takarítani, akár a szobatársai helyett is (nem tisztaságmániás, de ha zavarja már, akkor takarít, mint én)

Ugyanezt rendrakással is láttam.

Szeret szerelni, bütykölni. Pl mikor randizni kezdtünk kicserélte a biciklim kerekét, megjavította a laptopomat stb.

Nem voltak kétségeim. Persze volt poénkodás hogy "a nők helye a konyhában van" meg hasonlók, de ez kétségtelenül vicc. Hiszen ő is pont annyit főz/mosogat (nyaggatás nélkül).

Tudom, hogy szereti, ha én csinálok valamit, ez egy szeretetnyelv, teljesen normális, hogy valaki értékeli azt, hogy a párja időt és energiát fektet abba, hogy neki ne kelljen, pl megcsinálja a kedvenc kajáját, rántottával/palacsintával ébreszti, megvarrja az elszakadt kedvenc pulcsiját vagy akár csak elmosogat helyette stb.

Nem csalódtam. Bár persze, még csak pár hónapja élünk együtt, de eddig minden szuper.

2023. szept. 8. 09:19
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok: nem tudtam előre. De például az ő otthoni környezetéből mikor a szuleinél voltam azért leszűrtem ezt azt hogy milyen mintát látott otthon. Aztán ahhoz képest milyen mondjuk nyaraláskor ha apartmanban szálltunk meg, ott is láthatsz ezt azt, mégha nem is konkrét házimunka kapcsán
2023. szept. 8. 22:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"Azzal onmagaban semmi baj nincs, hogy szereti, ha kiszolgalod. Negativ felhangot kapott manapsag ez a szo, pedig a nok egyik legalapvetobb osztone."

Miért kell mindenre odahányni, hogy ösztön? Muci, ha az lenne, nem kellene beparancsolni a nőket konyhába, mennénk magunktól.

Te mész, mert menni akarsz. Nincs konyha ösztön.

2023. szept. 8. 22:44
 27/30 anonim ***** válasza:
35%
Nem konyha, gondoskodas ösztön. :) es alapvetoen benne van minden nőben, hogy akit szeret, arrol gondoskodni akar, igy vagy ugy.
2023. szept. 9. 07:10
 28/30 anonim ***** válasza:
27-es, ez kvázi olyan, mintha azt sugallnád "nő vagy, ezért kihasználható". Valóban van ilyen ösztöne az embernek, de felvilágosítalak: minden egészséges lelkű ember akar gondoskodni a szeretteiről. Ez pedig nem összekeverendő az állati ösztönökkel (bár ki minek érzi magát, esetedben rád gondolok).
2023. szept. 9. 09:02
 29/30 anonim ***** válasza:
Semmi ilyesmit nem sugalltam, ezek a te erzeid, gondolom mert a sajat rossz tapasztalataidbol indulsz ki. Sehol sem irtam allati osztonokrol, nem vagyunk allatok. Attol meg osztoneink, tudatalatti beidegzodeseink vannak, es ezek nem rossz dolgok. A ferfiakban is van persze, csak mashogy, bennunk az anyagi, fizikai biztonság megteremtese es a szeretteik vedelme ami eros. Kivanom, hogy találj olyan ferfit, akirol szivesen gondoskodsz es nem rettegsz attol, hogy visszael vele, akkor biztosan sokkal boldogabb leszel es kevesbe rosszindulatú. :)
2023. szept. 9. 10:44
 30/30 anonim ***** válasza:
*bennük
2023. szept. 9. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!