Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal lassan összeköltözünk, szerintetek fog segíteni a háztartásban?
3 éve vagyunk együtt, egyetemisták vagyunk még, most fogunk végezni.
Párszor beszélgettünk már arról, hogy ő nagyon szereti ha én őt kiszolgálom, főzök neki stb. Azt is tudom, hogy neki tetszenek ezek a régimódi dolgok, hogy a férfi dolgozik és a nő pedig otthon viszi a háztartást, de tudom hogy nyilván nem ragaszkodik ehhez, csak kicsit tartok attól, hogy hiába lesz nekem is ugyanúgy munkahelyem, egy idő után rám lesz sózva az egész háztartást és nem 50-50 arányban lesznek megosztva a feladatok.
Főzni lusta és közösen sem szeret, persze szokott magára, nem életképtelen, takarít is most az albérletében, de félek attól, hogyha összeköltözünk akkor, ha meg is beszéljük, egy idő után elvárja azt a kiszolgálást, amit otthon kap az anyukájától, aki mindent megcsinál az egész családnak szó nélkül.
Nem fog!
Tessék egy régimódi beteg fiú, olvasd el mit írt!
Ha van eszed szakítasz vele és soha többé hozzá se szólsz, jól messze elkerülöd örökre!
"Párszor beszélgettünk már arról, hogy ő nagyon szereti ha én őt kiszolgálom, főzök neki stb. Azt is tudom, hogy neki tetszenek ezek a régimódi dolgok, hogy a férfi dolgozik és a nő pedig otthon viszi a háztartást"
Megvárod, míg porszívót kapsz karácsonyra? Ebben minden benne van. Én már csak azért sem tudnék együtt lenni ilyennel, mert máshogy látjuk a világot és a nőket.
Gyakorlatilag már tudod a választ. Nem szép dolog, de készülj úgy az összeköltözésre, hogy közben bármikor kirakhatod őfelségét. Mert hidd el, ki fogja mutatni a foga fehérjét. Nem most, hanem majd akkor, mikor a leginkább nyeregben érzi magát.
Nálunk a házimunka el van osztva. Én főzök, párom (férfi) megcsinálja a takarítást, ami a kisöprés és felmosás. Mosás/teregetés közös. Ahogy a nagyobb háztakarítások is pl szobarendezés vagy felújítás. Illetve ha barkácsol, abban is segítek. De mi ezt soha nem beszéltük meg. Egyszerűen csak mindenki megtalálta miben jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!