Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha unalmas a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha unalmas a párkapcsolatom? Beszéltem erről a barátommal, de besértődött

Figyelt kérdés

Beszéltem már erről a barátommal, és kertelés nélkül elmondtam, hogy unalmasnak érzem a kapcsolatunkat, és ezen megsértődött. Egyébként nem élünk együtt egy héten találkozunk 1-2 nap.

Ha találkozunk is a szexen kívül mást nem is csinálunk egymással, valamikor néha hozzám bújik, de ez nekem kevés. A telefont nyomkodja, és a tv-t nézi, de egy filmet sem nézne meg velem, semmilyen játékot sem játszana velem, már előre félek attól, hogy a téli hónapok is milyen unalmasok lesznek így vele.

Nyáron voltunk 1-2 helyen, de nem nyaraltunk együtt még sosem, hiába 2 éve együtt vagyunk, pedig nekem jól esett volna kicsit távolabb lenni a szülőktől, csak mi ketten. Még csak strandolni sem voltunk soha.

De az az igazság, hogy még azt is unom, ha kimozdulunk már annyira látványosan nem élvez semmit, olyan, mintha csak a hobbija a pecázás érdekelné csak.

2023. szept. 5. 14:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De amúgy ettől függetlenül a barátommal is jól szeretném érezni magam, bár lehet ez irreális elvárás, mert lehet, hogy egy idő után minden kapcsolat unalmas lesz.
2023. szept. 5. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Keress másik barátot.
2023. szept. 5. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
11 Nyilván soha nem láttál még igazán jó kapcsolatot, különben nem beszélnél ekkora marhaságokat. Élhetsz a langyos fosban, ha csak ennyire tartod magad, nyilván senki se tiltja. Viszont akkor ne élj álomvilágban és fogadd el, hogy neked ennyi jutott, ezt választottad.
2023. szept. 5. 15:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, kérdező, nem irreális elvárás. A kapcsolatnak nem kell unalmasnak lenni. De ha ez a fiú nem akarja azt csinálni, amit te szeretnél, akkor nem tudsz vele mit csinálni. Ha csak nyomkodja a telefonját melletted, akkor nem csoda, hogy unatkozol vele. De minek vagy vele akkor? Én már elküldtem volna a helyedben.
2023. szept. 5. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és majd pár év múlva, amikor a sok frusztrációtól annyira meggyűlölöd a barátodat, hogy rá se tudsz nézni, akkor ne sírjál, hogy kidobtál X évet az ablakon. Te akartad így.
2023. szept. 5. 15:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Én azt csináltam hasonló helyzetben, hogy "eltűntem". Kíváncsi voltam, ez feltűnik-e neki. Nem írtam többet rá, mert azelőtt kb mindig én írtam. Volt, hogy sokáig nem válaszoltam neki. Ilyenkor amúgy mindig jött, mert zavarta, hogy eddig folyton csüngtem rajta (vagyis szerinte, szerintem meg normális párkapcsolatban akartam élni), aggódott, hogy mi van velem, meg hogy én már biztos nem szeretem, ha nem írok neki. A legvégén már tényleg egész nap nem kerestem. Érdekes, hogy ilyenkor hogy kapálózik az ember... Szakítottam vele és akkor rögtön jaj megváltozok csináljuk vissza...

Ha látja, hogy elveszít, akkor fog változtatni, de ha csak 1-2 napig változtat, akkor tényleg dobd ki, mert akkor már az se érdekli, hogy elveszíthet.

2023. szept. 5. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!