Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha unalmas a párkapcsolatom? Beszéltem erről a barátommal, de besértődött
Beszéltem már erről a barátommal, és kertelés nélkül elmondtam, hogy unalmasnak érzem a kapcsolatunkat, és ezen megsértődött. Egyébként nem élünk együtt egy héten találkozunk 1-2 nap.
Ha találkozunk is a szexen kívül mást nem is csinálunk egymással, valamikor néha hozzám bújik, de ez nekem kevés. A telefont nyomkodja, és a tv-t nézi, de egy filmet sem nézne meg velem, semmilyen játékot sem játszana velem, már előre félek attól, hogy a téli hónapok is milyen unalmasok lesznek így vele.
Nyáron voltunk 1-2 helyen, de nem nyaraltunk együtt még sosem, hiába 2 éve együtt vagyunk, pedig nekem jól esett volna kicsit távolabb lenni a szülőktől, csak mi ketten. Még csak strandolni sem voltunk soha.
De az az igazság, hogy még azt is unom, ha kimozdulunk már annyira látványosan nem élvez semmit, olyan, mintha csak a hobbija a pecázás érdekelné csak.
Ezt már kérdezted nem?
Miért is vagy vele?
Ó! Szóval pecás csávó... Nem véletlen, hogy a horgászok gyakran kerülnek párkapcsolati konfliktusba, hiszen annak pont az értelme a kivonulás, a kiszakadás a kötelező szociális dolgok alól. Az nem olyan, amit az ember a párjával csinál (persze biztos vannak, akik igen), max haverokkal.
Ha őt ez tölti fel, nem tudsz vele mit csinálni. Mondják, hogy a közös hobbi felesleges, ami igaz, de azért nem árt, ha vannak dolgok, amiket tudtok közösen csinálni szexen kívül.
Összefoglalva: neked ő kevés, te pedig sok vagy neki.
Nem illetek össze.
"Egyébként nem élünk együtt egy héten találkozunk 1-2 nap."
Ezesetben az életed unalmas, nem a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!