Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most evvel mit kellene kezdenem?
Figyelt kérdés
Szóval a párommal fél éve élűnk együtt, kedves, figyelmes, mindent megtesz értem. De van egy probléma, amivel nem tudom mit kezdjek. Kevésnek éreztem a szexet mostanában, és megkérdeztem mi van. Erre az volt a válasz, hogy ő nem akar rossz ember lenni, inkább visszafogja magát hogy nekem ne legyen teher, és maximum heti kétszer kezdeményez. Én ezt nem értem, mi az hogy teher nekem? Meg nem akar terhelni? Most mit akar ezzel? Nem vagyok neki elég jó? Vagy mit akar ezzel? Nem az lenne a normális, hogy folyamat akar? Vagy tényleg nem értem! Valaki elmagyarázná?2023. szept. 4. 08:24
1/5 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te is többet szeretnél. Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
2/5 anonim válasza:
Fél éve együtt laktok, rendszeresen éltek szexuális életet, de képtelenek vagytok megbeszélni, hogy melyikőtök milyen gyakran szeretné.
AZt kéne kezdened ezzel a problémával, hogy őszintén beszélsz az igényeidről a párodnak.
3/5 anonim válasza:
Mondd neki , hogy bátran . Lehet, hogy nem akarja , hogy számodra "teher" legyen az ő habitusa. Pl: heti 4-5 alkalom, s orrba-szájba.
5/5 anonim válasza:
bizony, mint a viccben! füttyentettél drágám? kezdeményezz ha szükségét érzed! biztosan nem fog elhajtani, még tetszeni is fog neki! hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!