Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ez téged?
Dobd ki! "Keress" olyan embert,aki csak téged likeol agyba-főbe és kész.
(#8)
Alapvetően én is azt mondanám, hogy zavar, mivel nyilván mindenki párja nézeget más nőket( most aki azt mondja nem az maximum nem tudja) és a nézegetéssel még amúgy probléma sem lenne, de a like az szerintem is egyfajta tiszteletlenség a másikkal szemben. Mindenki láthatja.. stb stb. Viszont az esetedben nagy veszély nem fenyeget, hogy találkozzanak vagy bármi történjen. Én először körül néznék másokat is lájkol e aztán beszélnék vele. Ha zavar kérd meg, hogy ne tegye. Ha nem veszi figyelembe a kérésed akkor meg ne húzzatok egymás idejét.
A párom a kapcsolatunk elején szintén lajkolt más lányokat ( régi ismerősök, barátok sőt volt olyan akivel kavart is). És neki is elmagyaráztam, hogy itt az zavar, hogy kellemetlen ha ezt más ember is latja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!