Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kínos az ilyen?
Nézd, a férfiak materiális lények, ők nem visznek az ilyen dolgokba érzelmeket mint mi, hanem ő úgy gondolja, hogy funkcionálisan teljesen megteszi azok a holmik is a dolgukat amiket korábban kapott egy másik nővel másik szituációval kapcsolatban.
Semmi gond nincs ezzel, ők ezzel ugyanúgy jót akarnak a születendő közös gyereketeknek.
Nőként ez elsőre fura lehet, terhesen meg pláne amikor a hormonok miatt amúgy is túl érzelgősek vagyunk.
Nyugodj meg, semmi rossz nincs ebben. Használjátok azokat a babaholmikat nyugodtan.
Férfi, racionális, nem gúnyból tette.
Az enyém meg odaadta a volt felesége ruháit, amiket ott hagyott. Én nem sértődtem meg, jót nevettem, és simán felveszem ha olyan van. Meg a gyerekei kinőtt ruháit is ráadom az enyémre
Azért nem kell úgy tenni, mintha a férfi az idióta szinonimája lenne.
Egy csomó férfit ismerek, akinek eszébe se jutna ilyen gáz dolgot csinálni.
Ha nem akarod, ajándékozd el, szólj neki, hogy felteszed a jófogásra ingyen elvihetőként.
Amúgy miért tart kapcsolatot azzal az exével, akivel közösen akartak gyereket?
Tipikus női gonoszkodás az ex részéről, hogy odaszúrjon az új menyecskének, csak a pasid olyan jámbor, hogy neki nem esik le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!