Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinte ezen nekem nevetnem kéne?!!
Épp doromboltam barátomnak mikor láttam rajta h vmit nagyon akarna mondani, rákérdeztem, azt mondta h többet akar velem lenni "úgy", azt tettettem, h nem tudom mire gondol, aztán kimondta h többször akar d*gni engem én meg mondtam neki h majd ha jófiú lesz akkor. Erre benyögi h akkor átmegy a szomszéd lányhoz, az neki a szeretője és akkor majd azt megdöngeti.
Szerinte jó poén, én meg lekevertem egyet neki hirtelen, nem akartam de egyszerre voltam dühös és ijedt most meg tényleg elment itthonról, mivan ha tényleg van egy szeretője?!! vagy csak viccelt?
"Épp doromboltam barátomnak"
Ön egy macska? Vagy hogyan képes dorombolni?
A kérdés teljes egészében egy abszurd burleszk-jelentre hajaz.
Lehet van neki más csak nem a szomszéd. :)))
Mondjuk jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak, mert éretlenek vagytok mindketten, te meg még pofozkodsz is. :)))
O.o
Ha megijedsz, akkor verekszel?
Megérdemlitek egymást, a bunkó és a verekedős..
Még jó, hogy lelépett..Megütötted,feltűnt? Ahelyett, hogy emiatt szégyenkeznél(teljesen jogosan), azon gondolkodsz, hogy szeretője van-e.
Ő sem volt korrekt, sőt.. Ha hazaér, és lenyugodtatok, beszélgessetek.
De verekedni pofozkodni nem illik hiába vagy nő! Mit szóltál volna, hogyha visszautott volna?
Amúgy ha csak szexeltek mint a nyulak, akkor ne csodálkozz, hogy folyamat azt hajtja és azon se, hogy rajtad kívül máso(ka)t is kefélget...
Van olyan aki szeret ilyenekkel viccelődni. Bántó,meg bunkó, de lehet tök ártalmatlan, csak eddig terjed az érzelmi intelligenciája. Te meg ezért felpofozod... Szép mondhatom.
Remélem a szomszéd lány 80 éves, és kivehető a fogsora hogy jobban be***ssa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!