Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, hogy a 13-14 évesek nemi életet akarnak élni?
14 éves fiú vagyok és nem értem h mostanság miért menő h mindenki elveszti a szüzességét hamar úgy h alig emlékszik rá vagy úgy gondolja h nem olyan fontos dolog ez?
Volt egy lány barátom és két évvel idősebb tőlem 14 évesen elvesztette a szüzességét és már mindenen túl van.Mit fog csinálni 20 évesen??:S
Lehet h én gondolom rosszul h ez így nem vmi jó dolog mert a következő generációk elég érdekes fognak élni az biztos.Eddig két komolyabb barátnőm volt az első barátnőm olyan volt h fél év után azt mondta feküdjünk le és én evvel nem értettem egyet aztán meg is romlott ez a kapcsolat. A mostani barátnőm számomra megfelel már mint mindent megbeszélünk egymás közt és 8 hónapot vártam az első csókra, de ez most nem lényeges. Szal igazából miért csinálják a mai fiatal lányok h hamar nemi életet élnek stb...???
Szia!
Elég elkeserítő, hogy a mai fiatalság csak így "dobálodzik" a szüzesség elveszítésével. Ne érezd magadat rosszul azért, mert nem akarod elveszíteni a szüzességedet. Ha majd komolyabb körökbe kerülsz fősulin, egyetemen és megtalálod a tökéletes lányt örülni fogsz, hogy még van valami amit adhatsz neki.
ezt úgy szeretem... mikor " mert menő" meg "mert ettől nagynak érzik magukat"
hát
egyáltalán nem...
ez nem "menő" hanem ha szereti megteszi ez van
az mért jobb ha valaki 20 évesen már azért veszíti el h n legyen szűz, és akkor nem is fogja élvezni a szexet
nem egy ilyen ismerősöm van
14 évesen nagyon tágak a korlátok vannak akik 14 évesen agyilag vannak akár 18 évesek is, de vannak akik még csak kb 3. ban járnak mert annyira nem érettek...
ennyi
nem menőzésből, meg egyéb, kitalált, hülye ha úgy tetszik lassan már "vádak"
hanem általában szerelemből, bizalomból, vágyból...és senki ne mondja nekem h pl 20 évvel ezelőtt nem voltak ilyenek?
csak akkor nem volt elterjedt internet és nem volt senkivel megosztva, sehol..ennyi
14/L
anyucis vagyok:)
Szerintem 14 évesen egyszerűen nem érett egy gyerek, mert gyerekek vagytok a sexre, nem agyilag , nem testileg(bár az is előfordulhat) hanem érzelmileg, felelősségben
nekem télleg nem fordult meg soha reális gondolatként, mert tudtam h gyerek vagyok, persze volt vágy volt szerelem, de azt másképp is ki lehet fejezni, és örülök neki hogy így történt, a párommal szoktunk is merengni ha fiatalabban lefekszünk, lehet nem tartana még minidg, nem éltük volna át együtt azokat a lépcsőket és éveket amiket így..nemtom lehet h hülyeség...
1.: előttem szólónak igaza van
2.: én 13 éves korom óta vagyok együtt a barátommal (2008. június 25.e óta) és a születésnapi partymon csókolóztunk először (2008. október 11-én) amikor már fülig szerelmesek voltunk egymásba... azóta már nyáron Olaszországban voltunk kettesben 10 napot, itt-ott voltunk (sátorozások, pizsipartyk, bulik, nálunk, náluk, stb) és még nem feküdtünk le egymással, ugyanis épp azért, mert érett vagyok nem feküdtem le vele és nem is fogok még egy ideig (1 talán 2 évig) és a barátom vár rám mert szeret, pedig már 17 lesz...
Lényeg ami lényeg h pontosan a nem érett, gyerekes emberek adják csak oda a szüzességüket, mert azt hiszik h szerelmesek...
A SZERELEM NEM A SZEXRŐL SZÓL!!! (előző voltam)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!