Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért engedik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért engedik meg a feleségüknek, hogy minden egyes percben ellenőrizzék őket, hol vannak?

Figyelt kérdés

Jó néhány házaspárt ismerek és egy furcsa dolognak vagyok a tanúja. Vannak olyan feleségek, akik a férjüket folyamatosan ellenőrzik, hogy hol vannak és mit csinálnak. Gyakran felhívják, üzeneteket küldenek, a férjek pedig mindenről beszámolnak!

Rendes, normális férjekről van szó, nem titkolóznak, nem csajoznak, rendesen dolgoznak, törődnek a családjukkal. És mégis folyton rajtuk lóg az asszony!

Legutóbb például összefutottunk az egyik ismerősünkkel, Auchan-ban kaját vásárolt a családnak. Nagyon örült a találkozásnak, együtt mentünk végig és pakoltunk a bevásárlókocsiba. Közben meg beszélgettünk.

Érezhető volt, hogy társaságra vágyik, örömmel beszélgetett vásárlás közben, de a felesége háromnegyed órán belül háromszor felhívta!

Semmi közlendője nem volt, úgy tűnt, hogy csak ellenőrzi, hol tart a férje a vásárlással. A férje pedig rólunk nem beszélt, hogy ott vagyunk. Csodálkoztam ezen, mert ismerjük az asszonyt is. Meghívtuk az ismerősünket egy kávéra, de elutasította azzal, hogy nem akar késni, mert haragudni fog a felesége...

Megjegyzem, hogy 10 percről volt szó, bent az Auchan-ban állva ittuk volna meg azt a kib....t kávét!

Kérdeztük, mi a mai program? A válasz: Semmi, pihi van, a gyerekek a nagyszülőknél...

Szóval, ráért volna, de az asszony nyomást gyakorolt rá, ezért nem fért bele az időbe az a 10 perc.

Ez csak egy példa a sok közül.

Sok esetben figyelik az órát és, ha a férjük pl. 17 óráig dolgozik és az út haza 15-20 perc, de 17 óra és 30 perckor nincsenek otthon, akkor már csörög a telefon és a feleségük csodálkozó, ingerült mély hangon kérdezi: "Te hool vaagy??"

Egy ideig lakás felújítás volt nálunk és egy villanyszerelő mester ismerősünk dolgozott a lakásunkban. A lakásban voltak még burkolók és a vízvezeték szerelő mester. Mindenki mindenkit ismert.

A villanyszerelő telefonja óránként megcsörrent, az asszony volt az, ellenőrizte, mit csinál a férje... A többi mester már röhögőgörcsöt kapott ettől, mert az asszony gyanakvóan kérdezte, ha még dolgozik és ott vannak a többiek is, miért nem hallja a hangjukat?

De ez még semmi!

Délután-estefelé indult haza, különböző időpontokban, mert ez a munka ilyen és a szerszámokat is gondosan elpakolta...

És vajon mit tett az asszony?

Másnap mindig felhívott és kérdezte, előző napon Ernő pontosan hány órakor indult el a lakásomból haza?

Gondolom, számolta a perceket...

Hogy lehet így élni? És miért engedik meg ezt a feleségeknek?

2023. szept. 2. 20:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Ez tök jó sztori. A valóságban senki nincs ennyire benne a másik életében. Finomabbra kell hangolni a kamukat.
2023. szept. 2. 22:24
 12/23 A kérdező kommentje:

9-es: Ernő nem nőcsábász. Sokat dolgozik, hulla fáradtan megy haza.

Akikről írtam, nem iszákosak és nem csajoznak. Teljesen normális, családcentrikus emberek.

Szerintem ezek a feleségek lelkileg betegek. Ez egy dolog.

De a férfiak hogy tudnak ezekkel együtt élni és ezt eltűrni?

Nagyon fárasztó mindig mindenről beszámolni, látom ezt rajtuk.

A párom megpróbált velük beszélni. Azt tanácsolta, hogy üljenek le és beszéljék meg a feleségükkel azt, hogy nagyon zavaró tud lenni ez a sok telefon hívás és elszámoltatás.

Nem kellemes dolog Ernőnek a létra tetején felvenni a telefont, a másik kezében a szerszámok és beszámol közben minden percéről, munkáról.

Vagy a másik ismerősünknek, a pénztárnál pakolja az árut, amit vásárolt, közben egyfolytában kicsörög a telefonja. Majd a parkolóban az egyik kezével pakol az autóba, a másikban a telefonja és mentegetőzik, hogy a pénztárnál nem tudta felvenni a telefont.

És még sorolhatnék hasonló történeteket.

Ez már rabszolgaság!

2023. szept. 2. 22:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy ilyen feleség voltam, amíg nem dolgoztam 🤣 Unatkoztam, az unalom pedig hülye gondolatokat indít el az agyban....

Mióta dolgozom, meg edzeni járok, azóta ő hívogat, ha hazáér. 1-1

2023. szept. 2. 22:40
 14/23 A kérdező kommentje:
13-as: Milyen hülye gondolataid voltak? Féltékeny voltál?
2023. szept. 2. 22:42
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
#11, úgy is van! Rengeteg párt ismerek, még egyszer sem történt ilyesmi a környezetemben, sem velem. De rögtön gondoltam, hogy a kérdező a tökéletes nő, aki mások (kitalált) tökéletlensége tükrében fényezi magát. Szánalmas. Amúgy meg, már megbocsáss, mi közöd van hozzá, ki hogy él? Te csak foglalkozz a te kis hibátlan életeddel!
2023. szept. 2. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Ez már kiírt ugyanilyan "mindent tudok mindenki életéről" kérdéseket.
2023. szept. 2. 23:28
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
Közöd?Mindenki úgy él, ahogy akar.Majd ha a havert zavarja, akkor kinyitja a száját.Gondolom ha a haver csinálja ugyanezt a feleségével, akkor azon nem pattogsz, ugye?
2023. szept. 2. 23:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szégyen, nem szégyen én ilyen voltam, de leszoktam róla (hozzáteszem nagyon nehezen), mert meg akartam tartani a férjem. (Sikerült is :))

Amúgy sajnos ez otthonról hozott dolog is lehet. Nekem édesanyám teljesen ilyen volt, ebben nőttem fel sajnos valszeg ezért belém is rögzült amit nagy kínlódások árán levetkőztem.

A másik oka meg az lehet ha pl korábbi kapcsolatában a nőt megcsalták ezért bizalmatlan és viszi tovább a másik kapcsolatba a bizalmatlanságot holott nincs rá oka.

Vagy szimplán csak ennyire kontrollmániás féltékeny típus.

2023. szept. 2. 23:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok: azt még hozzátenném, hogy amikor felismertem, hogy mit művelek és, hogy otthonról hozott, leültem a férjemmel megbeszélni, hogy adjon időt ezt "megjavítani" magamon. Akkor még nem volt a férjem, majdnem szét is mentünk szerintem ezek miatt, de nagyon kitartó volt. Szerintem mindketten fejlődtünk és tanultunk ebből is. :)
2023. szept. 2. 23:58
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

Hát, nem tudom... Én is fel szoktam hívni a férjemet, üzenek neki napközben, és ő is. Én is meg szoktam kérdezni, hogy hol van, mit csinál. És ige, olyan is volt, hogy nem jött haza akkor, amikor számítottam rá, és ezért is felhívtam, hogy mi újság. De nincs bennem ellenőrizgető szándék. Egyszerűen csak érdeklődök felőle.

De mi az, hogy "engedik"? :D Nem a főnökünk, gazdánk, szülőnk. :)

2023. szept. 3. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!