Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hány éves korukban komolyodnak meg?
Ez a megkomolyodás nekem olyan...nem tudom. Rossz kifejezés. 23 vagyok, lassan befejezem a mestert. Komoly kapcsolatra vágyom, de pl.: háasságra meg gyerekre jó darabig nem. Ennek sok oka van. Gyerekhez azért egzisztencia kell, lelki érettség, egyebek.
Van olyan volt osztálytársam aki 20 évesen férjhez ment és nem sokkal később 0 egzisztenciával, még egyetemistaként, szülőknél lakva gyereket is vállaltak. A szememben ez semmivel sem érettebb dolog. Nem attól lesz valaki érett, hogy fiatalon akar szülő lenni.
Aztán ott van az, hogy apukám 35 volt amikor megszülettem. Anyum szerint apám sosem érett meg igazán a gyerekre. Talán igaza van.
Nem korfüggő és nem vagyunk egyformák.
Ha az a megkomolyodás hogy otthon főzünk, takarítgatunk, várjuk az urunkat, akkor van egy rossz hírem: sokunk soha, gyerek mellett se savanyodik be és lesz otthonülő.
Nagyon régóta felnőtt vagyok, felnőtt életet élek (21 évesen egyedül, 23-tól külföldön párral, két házasságom, két gyerekem van), de ettől még lehet mindent IS csinálni :) Fesztiválokra, koncertekre is járunk. A te fajtád szerint nem vagyunk komoly, felnőtt emberek, de ez nem baj, nem érinti az életünket. Mindenki úgy él ahogy akar 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!