Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyi idő után derülne ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után derülne ki, hogy nem való nekem komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Évek óta abban a hitben éltem, hogy nekem az való, ha megismerem életem szerelmét. Házasság, majd gyerek. Valójában ezekre továbbra is vágyom, de elkezdett felerősödni bennem a másik oldal.

Már egészen fiatalon előjött bennem a "mindenkit megdugnék" érzés. De ez olyan szintű, hogy egy átlagos bevásárlás során legalább egy tucat lányt látok, akire legszívesebben rámozdulnék. Ezt átlagos férfi ösztönnek tartottam, úgy voltam vele, hogy mindenki ilyen. Kiéltem abban, hogy az aktuális barátnőmmel való szex közben másról fantáziáltam (tudom, szörnyű ember vagyok). Azonban az elmúlt 1-2 évben ehhez társult egy olyan érzés is, hogy egyedül akarok lenni, hogy senki ne szólhasson bele semmibe, és az életem minden percét úgy élhessem, hogy ne alkalmazkodjak máshoz. Ez pedig komoly aggályokat vet fel a jelenlegi kapcsolatomat illetően.

27 éves vagyok, és ilyenkor pont fordítva kellene éreznem magam. Van ilyen is, hogy valaki ennyi idősen jön rá, hogy inkább kalandozna és nem való neki a megállapodás?

2023. aug. 31. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó a mostani kapcsolatod? Mert én akkor kezdtem el pasikrol fantáziálni és nézni őket, amikor rossz volt a kapcsolatom és nem éreztem magam szabadnak.
2023. aug. 31. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó a kapcsolatom. De őszintén szólva jelenleg azt érzem, hogy nem létezik a világon olyan nő, aki mellett ne vágynék elég hamar majd másra. És ez nagyon aggaszt
2023. aug. 31. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

ezt úgy hivják, hogy önmagadként létezés..most ebbe álltál bele, hajrá..úgy néz ki most itt az idő a lelépésre, legyél őszinte, hogy ez nekem most egy brék, legyél tökös és őszinte, ne széditsd a másikat sem, ezt te sem szeretnéd forditott esetben, 27éves nőként, már család gyerek az ábránd, szóval időben tisztázd, hogy ez most nem megy..

nem mindenkire húzható a standard család tipus, de mivel mindenki majmolja a másikat, hogy hú, neki már család gyerek van, és beleakarják tuszkolni magukat a társadalmi sémákba az emberek, és rájönnek majd a végén vagy már az elején, hogy nagyon ritka az a kapcsolat amibe mindkét fél ugyanannyit tesz bele mint a másik és folyton fentartják az érdeklődést egymás felé..

2023. aug. 31. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

ezt az érzés is igazolja, hogy nem szereted vagy nem érzel elköteleződést úgy a másik iránt, hogy szivvel lélekkel társkapcsolat..

ahol az alapokat nem teszik le, hogy a sziv választja a szivet szivből ott csak a testek kapcsolódása történik meg aminek nagyon rövid a szavatossága..

azok akik szivből kapcsolódnak a másikkal, ott olyan magnetikus kapcsolat van, hogy ha szembe jön vele a szuperszexi bombanő akkor sem mozdit meg benne semmit, csak semleges marad..érted-e?

2023. aug. 31. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Akkor itt az ideje lépni s élni. Csak nehogy megbànjad a döntést. Én belementem,és az a tapasztalat hogy inkàbb egy stabil kapcsolat mint ilyen-olyan kalandok.. de ez persze csak az én nézőpontom
2023. aug. 31. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!