Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire vetné vissza a kapcsolatot, ha menet közben derülne ki?
Hogy az illetőnek tölcsérmellkasa van.
Gyengébbek kedvéért: Egy bizonyos születési rendellenesség, melyben a mellkas és a szegcsont befelé, a tüdő felé ível.
Megoldás a problémára: Egy titánium lemez, mely a szegcsontot belülről feszíti ki. A lemez 2-3 évig marad benn.
Sajnos én ennek a kellős közepén vagyok, már másodszorra, de sehol a kívánt eredmény... :(
17/F
hmm és h-h nem nyomja össze a tüdőt + a titán lap h nem töri el a csontot ? [k valamennyire hajlékony de azért mégis csak titánról beszélünk]
am kétlem h zavarná
19F
00:47
Nem a legjobb élmény mi?
De mikor már 2x ra teszik be a titánium lemezt, és még így is elég rossz, akkor kicsit elmegy az életkedvem :(
engem biztos nem zavarna, főleg hogy az egészségedről van szó :)
17/l
ha magabiztos vagy, és elhiteted magaddal hogy nem zavaró, akkor mást sem fog zavarni. ha látják rajtad hogy szégyelled, akkor ők is úgy fognak hozzád állni. minden csak önbizalom kérdése :)
meg nem azt írtad hogy 2-3 évig marad bent? akkor mi a baj? vagy 2-3 évenként cserélik?
00:54 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!