Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mennyire vetné vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire vetné vissza a kapcsolatot, ha menet közben derülne ki?

Figyelt kérdés

Hogy az illetőnek tölcsérmellkasa van.

Gyengébbek kedvéért: Egy bizonyos születési rendellenesség, melyben a mellkas és a szegcsont befelé, a tüdő felé ível.

Megoldás a problémára: Egy titánium lemez, mely a szegcsontot belülről feszíti ki. A lemez 2-3 évig marad benn.

Sajnos én ennek a kellős közepén vagyok, már másodszorra, de sehol a kívánt eredmény... :(

17/F

2011. júl. 17. 00:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát eléggé. A titániumot nehéz ám áttörni. Én feladnám.
2011. júl. 17. 01:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem biztosan nem zavarna. Ha szeret egy lány nem ezt fogja nézni mire oda kerül a sor hogy látjátok egymást ruha nélkül. Én a helyedben elmondanál neki hogy ilyen betegségem van sajnos és 2-3 évig bent lesz ez a fém. Meg fogja érteni hisz ezen múlik az egészséged.

Ne érezd magad "mutánsnak",nem te tehetsz róla. Gondolj arra hogy másoknak sokkal rosszabb betegségük van (pl. vakság,siketség,végtagok hiányzása,szívelégtelenség stb.)

2011. júl. 17. 01:12
 13/15 A kérdező kommentje:

01:09 nek: Kössz :) De remélem, azért nem kéne annyira :)

00:54 nek: Igazad van, 2-3 évig marad bent, de az nem azt jelenti, hogy a végén úgy is marad... :( Engem elsőnek 11 évesen műtöttek, akkor bent volt 2 évig. Mikor kivették, akkor visszaállt, mintha mi sem történt volna. Most 17 éves vagyok, ismét bent van, de már most látszik, hogy nem feszíti ki eléggé a mellkasom... Még mindig elég rossz... És tudod az zavar a legjobban, hogy sok évnyi mozgáshiány, és sok óra fájdalom azért a 30% ért, amennyivel jobb lett. :(

01:11 nek: xD

01:12 nek: Az anyukám is mindig ezzel érvel :) Csak az zavar, hogy nem tudok szabadulni tőle :(

2011. júl. 17. 01:27
 14/15 anonim ***** válasza:
ha ezen kívül jól nézel ki, akkor nem gáz. szívesebben mennék vele strandra, mint egy olyannak, akinek annyi szőre van, hogy csak úgy lebeg a vízben
2011. júl. 17. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek akkora butaságok!!! Akinek ilyen miatt nem kellesz, az semmit nem ér! Ez olyan apróság, engem egyáltalán nem érdekelne, csak sajnálnálak hogy ennyit szenvedsz :( Kitartás!
2011. júl. 17. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!