Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire vetné vissza a kapcsolatot, ha menet közben derülne ki?
Hogy az illetőnek tölcsérmellkasa van.
Gyengébbek kedvéért: Egy bizonyos születési rendellenesség, melyben a mellkas és a szegcsont befelé, a tüdő felé ível.
Megoldás a problémára: Egy titánium lemez, mely a szegcsontot belülről feszíti ki. A lemez 2-3 évig marad benn.
Sajnos én ennek a kellős közepén vagyok, már másodszorra, de sehol a kívánt eredmény... :(
17/F

Engem biztosan nem zavarna. Ha szeret egy lány nem ezt fogja nézni mire oda kerül a sor hogy látjátok egymást ruha nélkül. Én a helyedben elmondanál neki hogy ilyen betegségem van sajnos és 2-3 évig bent lesz ez a fém. Meg fogja érteni hisz ezen múlik az egészséged.
Ne érezd magad "mutánsnak",nem te tehetsz róla. Gondolj arra hogy másoknak sokkal rosszabb betegségük van (pl. vakság,siketség,végtagok hiányzása,szívelégtelenség stb.)
01:09 nek: Kössz :) De remélem, azért nem kéne annyira :)
00:54 nek: Igazad van, 2-3 évig marad bent, de az nem azt jelenti, hogy a végén úgy is marad... :( Engem elsőnek 11 évesen műtöttek, akkor bent volt 2 évig. Mikor kivették, akkor visszaállt, mintha mi sem történt volna. Most 17 éves vagyok, ismét bent van, de már most látszik, hogy nem feszíti ki eléggé a mellkasom... Még mindig elég rossz... És tudod az zavar a legjobban, hogy sok évnyi mozgáshiány, és sok óra fájdalom azért a 30% ért, amennyivel jobb lett. :(
01:11 nek: xD
01:12 nek: Az anyukám is mindig ezzel érvel :) Csak az zavar, hogy nem tudok szabadulni tőle :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!