Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bíznátok benne ezután? EZ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bíznátok benne ezután? EZ megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Megismerkedéskor még volt valakije, az első szex után dobta az exét a pasi, és csak később árulta el, hogy volt még az elején valakije. Ez megcsalás? Ezzel az exet csalta meg vagy engem? Bíznátok benne? Azt mondja abba a lányba nem volt szerelmes, de néha ír neki, hogy miújság vele, lesi a sztorijait, és lájkolgatja szívecskézi időnként a képeit. Más exére is ráírt már, de ez az egy, aki volt az elején, nem tudom.. a lány haragszik rá, érthető okból persze. Ti mit gondoltok?
2023. aug. 30. 18:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9? Én vagyok a nő, a férfi csinálja ezt.

10. már most annyira nem is, csak nézi, de valamelyik nap koncerten voltunk, ivott és utána meglátta a sztorijába egy fotóját és küldte rá a szívecskét nagy mosollyal.

2023. aug. 30. 19:40
 12/24 anonim válasza:
95%
Nagyon egyszerű: képzeld magad bele az excsaj helyébe. Simán lehet, hogy legközelebb te leszel az a csaj, aki 'még van', miközben a kövivel megismerkedik. Semmi ok nincs rá, hogy miért ne tegye ugyanezt veled is meg.
2023. aug. 30. 19:43
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Untig elég a nagy mosoly, de te tudod... Én már szakítottam volna vele.
2023. aug. 30. 19:44
 14/24 anonim ***** válasza:
36%

Értem hogy te nő vagy, de a tapasztalatom az hogyha eddig elhagyott egy nő és 1-2 héten belül volt új pasija, akkor nagy eséllyel már akkor dugtak amikor együtt voltunk.

Manapság ez a menő. Szokj hozzá.

2023. aug. 30. 19:48
 15/24 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egy pasim csinálta ezt, az amelyik meg is csalt. Már eleve az gáz, hogy lefeküdt az előzővel amikor veled már randizott.
2023. aug. 30. 19:57
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
Ez ertekrend kerdese. Ha neked nem gaz az ilyen viselkedes, akkor valoszinuleg te nem is erdemelsz jobbat nala, hiszen te ezt elfogadod. Sok szerencset hozza.
2023. aug. 30. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:

Technikailag akkor megcsalás ha együtt vagytok. Azaz hivatalosan (egymás közt megbeszélve) egy pár vagytok. Mi a párommal pl az első szex idején még nem voltunk egy pár.

Viszont az exét megcsalta. Én nem lennék olyannal, aki valaha bárkit megcsalt, akármilyen körülmények közt történt is ez. És olyannal sem lennék, aki ilyet eltitkol nem játszik tisztán vagy nem akar annyira, hogy ne legyen más is a képben (onnantól, hogy elkezdtünk alakulgatni, pl randimeghívás történt, és ismertük egymást előtte.)

Tehát. Szerintem ez nem megcsalás, viszont szakítóok lehet. Persze kérdés, hogy azóta milyen a kapcsolatotok, mennyit fejlődött emberileg stb.

2023. aug. 30. 20:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy megcsal. Tudom, hogy az ecét megcsalta, nem az előzőt. De bízok benne. Jó a kapcsolat. De ez hogy az exet nézegeti, lájkolgatja és néha ír neki, az zavar. De nem akarok házsártos lenni, még ez a kapcsolat eleje.
2023. aug. 30. 20:11
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Nehogy ide juss, ő is bízott/bízik benne, de a fagyi visszanyal rendesen...

2023. aug. 30. 21:11
 20/24 anonim ***** válasza:
96%
Hibat kovetsz el. Aki eguszer mar megcsalt valakit, annal nincs oluan erkolcsi gat, ami meggatolna ezt. Neked onnantol mar csak az ima marad, hogy nehogy kikezdjen vele valami no, vagy amikor eppen mosolyszunet van, ne masnak akassza be azt, ami vele egyidos. O mar bizonyitotta, hogy csak alkalom hianya miatt huseges, kulonben nem.
2023. aug. 30. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!